Dan Capatos a rămas paralizat! „Am făcut un AVC” Prin ce a trecut prezentatorul în vacanța sa în Italia

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 30 ian 2024, 10:27

Dan Capatos a rămas paralizat! „Am făcut un AVC” Prin ce a trecut prezentatorul în vacanța sa în Italia

Sursa: Dan Capatos Fascebook

Dan Capatos este unul dintre cei mai apreciați prezentatori din România, însă de-a lungul timpului, acesta și-a ținut viața personală departe de ochii lumii. Recent, Dan Capatos a fost invitat la un podcast, unde a oferit detalii din viața sa recentă, dar a mărturisit și cât de greu i-a fost atunci când a suferit 2 AVC-uri.

Se pare că celebrul prezentator suferă de probleme de sănătate, acestea fiind în mare parte moștenite din familie.

Dan Capatos, paralizat după ce a suferit un AVC

Cu doi ani în urmă, Dan Capatos a avut parte de un atac cerebral ischemic tranzitoriu în timpul unei scurte vacanțe petrecute în Ancona, un oraș din Italia. Acesta mergea la finii săi, împreună cu soția și fiul lui.

Citește și: Cine deține, de fapt, „palatul” lui Irinel Columbeanu: „E posibil să pot să îmi recuperez casa”. Fostul afacerist a făcut dezvăluiri despre vila din Izvorani, care a ajuns o ruină

„Stăteam în mașină, mă uitam așa pe geam și zic „unde e telefonul meu?” Telefonul era în mâna stângă. Când m-am întors la Monica să întreb unde e telefonul, eu deja vorbeam ciudat.

Eu nu-mi dădeam seama. M-am uitat, s-a albit la față. După mă gândeam de ce nu îmi simt mâna și iar nu puteam vorbi. După mi-am dat seama și am văzut că sunt strâmb. Eu știam că-mi trecuse, nu înțelegeam de ce încă mai simt ceva.

Am ajuns acolo într-un spital nasol, mi-au dat număr de ordine, stăteam la rând.

Nu contau urgențele. Era pe la numărul 20, eu având 47. Am zis că mă strâmb de tot aici și e grav. L-am sunat atunci pe profesorul Bejenaru, cel mai tare neurolog de la noi, care acum nu mai este printre noi. I-am explicat și mi-a zis să rezolv cumva să îmi facă măcar un CT. M-am dus, mi-au făcut un EKG, n-avea nicio legătură. Între timp, îmi revenisem și mă îndreptasem.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

M-am întors în țară, mi-a făcut CT-ul și într-adevăr e un punct în care se vede că a fost un AVC.

Avantajul, să spun așa, a fost acela că nu a plesnit nimic și că sunt hipertensiv de mic, pentru că vasele erau pregătite. Dacă eram la primul, era mai grav,” a povestit acesta în cadrul  podcastului lui Teo Trandafir.

Dan Capatos este predispus la boli grave

În urmă cu ceva timp, prezentatorul declarase faptul că medicii au tras un semnal de alarmă cu privire la viitorul său, din punct de vedere medical.

Citește și: „Am mers la un curs ca să fiu pregătită pentru travaliul de doliu” Oana Lis se pregătește pentru ce e mai rău

Doctorii mi-au spus ultima dată că sunt predispus în viitor la demență și Alzheimer”, spunea acesta, în cadrul emisiunii pe care o prezintă.