Dan Ciotoi a ajuns pe mâinile medicilor: ”Încă nu am diagnosticul corect” Care este starea de sănătate a artistului

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 08 dec 2023, 19:53

Dan Ciotoi a fost internat în spital

Sursa: Facebook

Probleme de sănătate pentru Dan Ciotoi. Îndrăgitul artist a ajuns la spital, iar în urmă cu puțin timp a făcut primele declarații cu privire la starea lui de sănătate.

Dan Ciotoi a fost internat în spital, iar vestea a căzut ca un trăsnet pentru fanii săi. Muzicianul a făcut și primele declarații cu privire la problema sa.

Artistul Dan Ciotoi a fost internat în spital

Dan Ciotoi, un artist de renume în țara noastră, a făcut primele afirmații după internarea sa în spital, oferind informații despre starea sa de sănătate și intențiile sale pentru viitor.

Artistul a dezvăluit faptul că se simte puțin mai bine, dar că este monitorizat în continuare de către medici.

Citește și: Dan Ciotoi, suspect de cancer! Stie si de la ce i se trage cumplita boala: "De atunci a inceput totul. Am avut si o depresie!"

Artistul a susținut în cadrul unei emisiuni TV faptul că a avut un turneu în Germania, perioadă în care nu a fost atent la alimentația sa.

În urma stărilor de rău, Dan Ciotoi a ajuns la spital, acolo unde i s-au curățat intestinele și i s-au făcut mai multe analize. Artistul susține că medicii nu i-au pus încă un diagnostic concret.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Mă simt binișor și încă sunt pe monitorizare. Domnul medic mi-a spus să vin acasă și o să trec de la hrană lichidă la hrană solidă. Am fost într-un turneu mai mult, de 7-8 zile. Am fost numai pe drumuri. Am avut turneu în Germania și am mâncat pe unde am putut și ce am putut.(...) Am fost internat la spital, mi s-au făcut analize, controale. Mi s-au curățat intestinele și acum urmează să vedem ce se întâmplă mai departe, ca să poată să dea un diagnostic corect.

Încă nu am diagnosticul corect”,  a spus Dan Ciotoi, potrivit Spynews.ro.

Ce s-a întâmplat cu îndrăgitul artist

Dan Ciotoi a mărturisit faptul că a avut crampe extrem de puternice, dar că a reușit să se liniștească cu ajutorul calmantelor primite la spital. Artistul va relua în scurt timp și consumarea hranei solide, după ce intestinele sale au fost curățate.

Citește și: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 4 iunie 2021- VIDEO Legendarul Dan Ciotoi vine în platou!

Spre bucuria fanilor, Dan Ciotoi a dezvăluit faptul că nu va renunța la concertele sale programate pentru această lună decembrie. Artistul nu se teme și așteaptă îndrumările medicilor pentru a vedea dacă problema sa necesită și o intervenție chirurgicală.

„Nu am renunțat. Vedem cum decurge... cum mă simt. Dacă e vorba să fac operație sau să nu fac operație, asta contează. Pentru Obstrucție intestinală trebuie operație. Săptămâna asta decid (n.r. medicii) despre ce este vorba mai cu exactitate. Sincer să vă spun, la câte intervenții am avut eu (n.r. în trecut) nu prea mă mai sperie nicio intervenție. Eu am trecut prin multe, știți că am avut operații și pe stânga, și pe dreapta la ureche. Am avut destule, nu mă mai poate speria acum nimic, am trecut prin toate. Soția, sora mea, fratele meu, toți au venit pe la mine, au fost alături de mine. Eu sunt bine, să afle și fanii”, a adăugat Dan Ciotoi.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.