Dan Cruceru a facut anuntul pentru cei patru concurenti calificati in cea de-a doua etapa a jocului pentru Marea Finala! "Pentru ca victoria sa fie incununata doar de fericire, cei care vor castiga, o fata si un baiat vor mai primi ceva..."

Autor: D.I.
Actualizat: 17 mai 2020, 21:24
video Foto(6)

Nu e loc de scuze, nu e loc de vaicareli, concurentii trebuie sa duca totul pana la capat ca sa intre in Marea Finala!

Emotiile, tensiunea si adrenalina sunt din ce in ce mai mari de la o editie la alta. Doi dintre cei patru concurenti calificati in cea de-a doua etapa a jocului pentru Marea Finala, vor avea sansa in editia de astazi sa isi securizeze locul in Finala.

In editia de ieri "Survivor Romania", Razboinicii si Faimosii ramasi in competitie au dat totul pe traseu pentru a se putea califica in Marea Finala.

Insa doar patru dintre cei sase concurenti au reusit sa se califice in cea de-a doua etapa a jocului pentru Marea Finala. Dupa multe meciuri extenuante si cu mari emotii, cei care s-au calificat sunt: Lola, Emy, Emanuel si Cezar.

Citeste si: Ghita, fostul concurent de la "Survivor Romania", aparitie inedita pe terenul de baschet! Iata cum arata Faimosul pe vremea cand inca facea sport de performanta!

Citeste si: Câte kilograme a slăbit Adriana de la "Survivor România" în timpul competiției? Uite ce s-a întâmplat după ce a ajuns acasă: "De două săptămâni..."

Inainte de a da startul jocului de azi, Dan Cruceru a facut marele anunt pentru cei patru concurenti care se vor lupta pentru un loc in Marea Finala:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Ca victoria sa fie incununata doar de fericire cei care vor castiga in aceasta seara, o fata si un baiat vor mai primi ceva! Vor intra direct in finala pe de o parte, dar vor avea si sustinere de acasa, prin intermediul unei conversatii live, timp de cinci minute cu familia! Cand castigi in "Survivor", castigi respect, premii, laude, castigi totul! In jocul de azi sunteti doar patru si aveti sanse mari sa intrati in Finala! Trebuie sa invingeti adversarul direct si sa ajungeti primul la cinci puncte!", a spus Dan Cruceru.

Survivor Romania- live stream oficial

Survivor Romania se difuzeaza in zilele de sambata, duminica, luni si marti la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Survivor Romania poate fi urmarit si online, accesand pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Daca doriti sa revedeti cele mai tari momente din emisiune o puteti face pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri, dezvaluiri si exclusivitati urmariti kanald.ro zilnic. Vom posta constant informatii despre Echipa Faimosilor si Echipa Razboinicilor din Republica Dominicana.

Tot pe kanald.ro veti putea gasi poze si filmulete exclusive cu concurentii de la Survivor Romania.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.