Dan Cruceru: "Au năvălit peste mine cu..." Ce s-a întâmplat de ziua lui?

Autor: B.H.
video Foto(4)

Dan Cruceru își sărbătorește astăzi ziua de naștere, iar surprizele au început încă de la prima oră a dimineții. Ce a dezvăluit pe contul de instagram?

Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii "Survivor România", își serbează astăzi ziua de naștere alături de familie. Cei dragi și-au dorit să îl surprindă încă de dimineață, astfel că i-au pregătit o surpriză de proporții.

Citeste si: Emy Alupei pune capăt speculațiilor. A spus ce se întâmplă între ea și Iancu

Dan Cruceru: "Au năvălit peste mine cu..." Ce s-a întâmplat de ziua lui?

Pe toată durata filmărilor pentru emisiunea "Survivor România", Dan Cruceru a fost nevoit să stea departe de familie, iar acest lucru a reprezentat o adevărată provocare pentru prezentatorul de televiziune, având în vedere că este un familist convins. Așa cum era de așteptat, după ce s-a întors din Republica Dominicană, Dan Cruceru a încercat să recupereze timpul pierdut și să stea cât mai mult în preajma celor dragi.

Cu ocazia zilei de naștere, cele mai importante persoane din viața prezentatorului de televiziune s-au gândit să îl surprindă. Astfel, încă de dimineață, Dan Cruceru a primit un tort făcut chiar de mama sa, iar copiii și soția i-au fost alături. Emoționat, Dan Cruceru a postat imaginile pe instagram, iar în dreptul lor a scris un mesaj prin care a detaliat cum au decurs lucrurile.

Citeste si: Marius i-a dat interzis Biancai in casa baietilor! Schimb dur de replici intre cei doi!

"Au năvălit peste mine cu noaptea-n cap. “La mulți ani, tati!”, mi-a spus Soph aruncându-se în brațele mele. Apoi mama m-a pus să suflu în lumânările de pe tortul cu mere făcut de ea. Cristina mă pupase deja la miezul nopții. Pe bebe trebuie să-l mai antrenăm pentru petreceri. Tot ce-și dorea era să-și bage picioarele în tort.Am o viață tare frumoasă și le mulțumesc Divinității și celor din jurul meu pentru ea!", a scris Dan Cruceru pe contul personal de instagram.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nici concurenții de la Survivor România nu au uitat de ziua de naștere a lui Dan Cruceru.

Majoritatea i-au făcut urări prin intermediul rețelelor de socializare. 

"Sa-i spunem lui Domnu' Dan, la multi ani! ...Sa fii sanatos, implinit si binecuvantat in toate, om frumos!", a scris pe instagram Elena Ionescu, câștigătoarea competiției.

 

Citeste si: Mama lui Iancu Sterp vinde turma de vaci a familiei! Câți bani cere doamna Geta pe cele 20 de vaci de lapte, juninci, viței și un taur!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.