Dan Dianconescu este în doliu! A murit cea mai importantă femeie din viața lui

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 28 iul 2024, 13:05

Mama lui Dan Diaconescu a încetat din viață

Sursa: Facebook

Mama fostului prezentator TV și patron OTV, Dan Diaconescu, a încetat din viață. Anunțul tragic a fost făcut de Dan Diaconescu pe pagina sa de Facebook.

Mama lui Dan Diaconescu a încetat din viață. Anunțul trist a fost postat pe rețelele sociale chiar de fostul prezentator TV. 

Citește și: Ce mașină conduce Dan Diaconescu! Nu o să îți vină să crezi cum arată

Mama lui Dan Diaconescu s-a stins din viață

Relația dintre Dan Diaconescu și mama sa a fost una foarte apropiată, acesta menționând de multe ori în interviuri că îi era alături în toate momentele importante.

„Dumnezeu s-o odihnească pe frumoasa, cumintea și vrednica- adică minunata noastră mamă- Măru Diaconescu. MAMA noastră cea de toate zilele s-a dus în Lumea de Apoi! Ce facem MAMĂ, fără rădăcină, noi?  

Te iubim, oriunde ai fi, Mamă! Mario, Nic și Dan” este mesajul postat de Dan Diaconescu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Diaconescu obișnuia să-și însoțească mama peste tot și se asigura că ajunge la timp la medic. Într-un incident din 2020, fostul prezentator a fost oprit de poliție pentru viteză excesivă pe străzile din Capitală, motivul fiind acela că trebuia să-și ducă mama la spital pentru un pansament, aceasta având mâna în ghips.

După decesul tatălui său în primăvara lui 2016, Dan Diaconescu a preluat responsabilitatea de a se asigura că mamei sale nu îi lipsește nimic.

El îi făcea cumpărături, o ducea cu mașina și îi oferea tot sprijinul necesar.

Mama lui Dan Diaconescu a suferit mult după moartea soțului 

Singurătatea a afectat-o profund pe mama sa, care s-a retras și s-a înstrăinat de prieteni după moartea soțului.

Potrivit WOWBiz, vecinii au declarat că, deși Dan o suna frecvent și vecinii aveau grijă de ea, femeia suferea mult din cauza singurătății și plângea des.

Pierderea soțului a avut un impact semnificativ asupra ei, contribuind la izolare și suferință emoțională.

Dan Diaconescu a primit vestea morții tatălui său, Nicolae Diaconescu, fost colonel de aviație, în timp ce se afla încarcerat la Rahova. Tatăl său, în vârstă de 91 de ani, a decedat la scurt timp după ce a fost transportat la spital. Dan Diaconescu a fost eliberat pentru 24 de ore pentru a putea participa la înmormântare, fiind întâmpinat la poarta închisorii de iubita sa.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.