Dan e innebunit dupa cum arata Ramona si ar vrea sa fie cu ea, insa a ramas socat cand ea i-a zis asta!

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:57

Dan nu a stiut ce sa mai faca pentru ca Ramona sa il accepte ca partener, insa ea a fost inca de la inceput reticenta si i-a explicat de ce nu vrea sa fie cu el.

Ramona nu vrea sa inceapa o relatie cu Dan pentru ca il considera mult prea aventurier si nu are incredere in el ca persoana. Desi el i-a explicat cat se poate de serios c anu este asa si ii va dovedi acest lucru, Ramona nu il crede si vrea sa se mai intalneasca si cu alte persoana in afara de el, lucru pe care Dan nu vrea sa il accepte.

“Dan nu-mi insipiră încredere, pare un băiat rău şi aventurier! Nu pot să am încredere în el, ochii îl trădează! Am venit pentru tine la paravan, dar tu trebuie să mă cucereşti dacă mă placi! Am venit pentru Dan la paravan din… curiozitate! Mă plictisesc repede, dan trebuie să fie atent cu mine! Dan e plictisitor, nu vreau un bărbat ca el!  “Nu o înţeleg pe Ramona, a pornit cu stângul la întâlnirea noastră! Ador să merg la pescuit, caut o femeie care să mă înţeleagă! Imi plăcea de Ramona, dar dacă ea nu mă vrea..

Ce să fac?”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.