Dan i-a pus in pericol viata Dianei, la mare! Iata cum a reactionat tanara dupa ce Dan a aruncat-o in apa pe neasteptate

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 sep 2020, 14:15

Ajunsi la mare, concurentii s-au lasati captivati de atmosfera de pe plaja si au dat start distractiei. Baietii au luat cu asalt fetele, provocandu-le la o baie in mare, insa unii dintre ei au avut de furca pentru a le convinge.

Dupa ce Ioan si Emil le-au luat aproape cu forta pe Ema si pe Gabriela pentru a le arunca in apa, Silviu a urmat modelul colegilor lui si a luat-o in brate pe Alexandra, in ciuda refuzului ei si a fugit cu ea apa. Treptat toate fetele au mers spre malul marii sa se racoreasca in apa.

Desi s-a impotrivit, Diana a fost si ea aruncata in mare de Dan.

Numai ca gestul tanarului a avut urmari mai putin placate. In timpul caderii in apa, Diana s-a accidentat, lovindu-se de o piatra si s-a arata foarte deranjata de imprudenta colegului ei.
“Dan, m-ai suparat! M-am lovit de o piatra cand m-ai aruncat in mare!”, i-a reprosat Diana.

Supararea Dianei s-a amplificat cu cat Dan nu si-a cerut scuze ci dimpotriva a continuat sa o ironizeze si sa se amuze pe seama pataniei sale.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Te-am lovit eu? Te-a lovit piatra! Eu am intrat pe la fund, am scotocit toate pietrele, sa le dau la o parte cand te trantesc pe tine!”, a zis Dan.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.