Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 25 oct 2024, 09:48

Dan Negru rememorează debutul său în 1990 la RadioTeleviziunea Română, unde Dodo Munteanu a jucat rolul de „tată” profesional

Sursa: Dan Negru Instagram

Dan Negru a transmis un mesaj plin de emoție la vestea trecerii în neființă a lui Dodo Munteanu, mentorul său și primul său șef în cariera de televiziune.

Într-o postare emoționantă, Dan Negru rememorează debutul său în 1990 la RadioTeleviziunea Română, unde Dodo Munteanu a jucat rolul de „tată” profesional, l-a ghidat și i-a încurajat pasiunea pentru această meserie.

Citește și: Dan Negru propune un referendum în România, după cel din Republica Moldova: „Ar merita?”

Dodo Munteanu a fost șeful lui Dan Negru la Radio Televiziunea Română în anii '90

Pentru Dan Negru, a-l avea pe Dodo ca șef la început de carieră a fost vital, o influență pe care o compară cu importanța unui tată bun în copilărie. Sub îndrumarea lui Dodo și a fratelui său, Titus Munteanu, el a descoperit tainele televiziunii, dobândind astfel nu doar cunoștințe, ci și valori.

Dan Negru mărturisește că această legătură i-a lăsat „povara recunoștinței”, o datorie de onoare față de mentorii săi, care i-au modelat cariera și viața.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Câți invitați vor veni la nunta lui Iancu Sterp. Mama Geta spune cum se va desfășura evenimentul special din viața fiului. „Să se audă că e nuntă aici, în sat, că se însoară Iancu cel frumos.”

„S-a stins Dodo.. În viața mea profesională, Dodo a fost „tata”. El m-a învățat să-mi aleg meseria asta și datorită lui n-am lucrat obligat nici măcar o zi în viața mea.

În 1990 a fost primul meu șef la RadioTeleviziunea Română și a avea un șef bun la începutul carierei e la fel de vital ca și a avea un tată bun în copilărie..

Cu Dodo Munteanu am descoperit apoi televiziunea. Fratele lui, Titus Munteanu e una din marile legende ale televiziunii din România. Azi Dodo s-a reîntâlnit cu Titus.. Amândoi mi-au lăsat o povară: POVARA RECUNOȘTINȚEI!” a fost mesajul postat de Dan Negru pe pagina sa de Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)

Dodo Munteanu a fost fratele lui Titus Munteanu

Dodo Munteanu a fost fratele lui Titus Munteanu, cunoscut regizor român, realizator TV și director al TVR 1. Cei doi frați s-au întâlnit în ceruri 11 ani mai târziu.

Citește și: A murit Kris Kristofferson! Actorul din „A Star Is Born” s-a stins din viață la 88 de ani! Cu ce probleme de sănătate se confrunta acesta

Titus Munteanu a murit în decembrie 2013, la vârsta de 72 de ani.