Dan Negru a dat cărțile pe față și a vorbit despre retragerea din televiziune: "E de retras! Televiziunea arde oameni!"

Autor: Marina Ionescu
Dan Negru este invitatul de astăzi la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” continuă seria interviurilor cu oameni din lumea mondena, politica sau personalitati marcante din Romania. 

"40 de întrebări cu Denise Rifai" este emisiunea care reușește să îi țină pe telespectatori cu sufletul la gură în fața televizoarelor, în fiecare seară de marți, incepand cu ora 23:00.

Formatul emisiunii, unul complet nou în România, aduce în fața publicului, în fiecare săptămână, un invitat nou, care trebuie să răspundă la cele mai incomode 40 de întrebări formulate cu mare atenție de jurnalista Denise Rifai.

În această seară,la emisiunea  „40 de întrebări cu Denise Rifai”,  invitatul este Dan Negru.

Se retrage Dan Negru din televiziune?

Dan Negru este unul dintre cei mai de succes și cunoscuți prezentatori din România. De-a-lungul carierei sale, Dan Negru a prezentat o serie de emisiuni de succes și a primit o serie de premii pentru performanțele sale ca prezentator.

Despre Dan Negru se știe că este singurul moderator de televiziune din Europa care a prezentat 20 ani la rând programe televizate de Revelion și a fost lider de audiență. El a fost inclus în „Top Host European Broadcast” datorită faptului că a prezentat simultan formate internaționale de succes în două țări diferite, România și Republica Moldova.

Citeste si: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Dan Negru! Este superbă! FOTO

Dan Negru este una dintre cele mai longevive vedete de televiziune, din România, și este, fără îndoială, „Regele divertismentului”, un deschizător de drumuri și o inspirație pentru cei care au călcat pe urmele lui. Dată fiind experiența sa, se gândește Dan Negru să se retragă din televiziune?

"Ce tare e asta! Dacă nu m-au întrebat... nici nu îți imaginezi. Uneori, am senzația că am 79 de ani.

Domne, mai poți, te retragi?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Viața e frumoasă, pentru că are un început și un sfârșit.

Normal, la un moment dat e de retras. Simt că mai pot să fac lucruri în televiziune. Simt că televiziunea mai poate să-mi dea lucruri multe.

Televiziunea arde oameni, arde idei, arde tot... într-un ritm galopant în România. O să vină și vremea retragerii. Corect!", a răspuns Dan Negru. 

Citeste si: Adevărul despre familia lui Dan Negru! De ce refuză "Regele Revelioanelor" să îşi expună familia la televizor