Dan Negru, alături de Ștefan Bănică Jr: „De asta nu candidăm la prezidențiale anul ăsta” Unde au fost surprinși cei doi

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 23 aug 2024, 12:53

Dan Negru a transmis un mesaj alături de Ștefan Bănică Jr

Sursa: Dan Negru Instagram

Dan Negru a postat o fotografie impresionantă alături de nimeni altul decât Ștefan Bănică Jr. Cei doi au fost surprinși la Aeroportul Otopeni, iar mesajul prezentatorului a fost susținut de o mică ironie pe tema alegerilor prezidențiale de anul acesta.

În contextul alegerilor prezidențiale, Dan Negru a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram, însă de data aceasta însoțit de o fotografie specială. Prezentatorul apare alături de Ștefan Bănică Jr. pe Aeroportul Otopeni.

Citește și: Dan Negru, fotografie de colecție de la Jocurile Olimpice din 2000! Ce mesaj a transmis prezentatorul TV în prima zi a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024

Ce mesaj a transmis Dan Negru, alături de Ștefan Bănică Jr.

Dan Negru a transmis un mesaj direct de pe Aeroportul Otopeni, alături de Ștefan Bănică Jr. Prezentatorul TV aduce o ironie în ceea ce privește participarea sa și a colegului său Ștefan Bănică Jr la alegerile prezidențiale ce vor avea loc anul acesta, în România.

Pentru a motiva de ce nu vor participa, acesta aduce în discuție primul și singurul avion de pasageri construit la noi și faptul că România nu are nici până în prezent un avion oficial.

Acestea fiind spuse, prezentatorul nu ar avea un mijloc de transport dedicat lui, dacă ar fi președinte.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

Citește și: Dan Negru, reacție după cazul de la Spitalul Pantelimon: „Vouă, celor care sunteți medici…”. Ce mesaj le-a transmis vedeta Kanal D cadrelor medicale

„România nu mai are un avion prezidențial din 2012, atunci când aeronava prezidențială a fost vândută. Era un Rombac, primul și singurul avion de pasageri construit la noi. România este printre puținele state ale lumii care nu au nici măcar un avion oficial.

De asta nu candidăm la prezidențiale anul ăsta,” a scris Dan Negru pe pagina sa de Instagram.

Alegerile prezidențiale din acest an au loc la data de 24 noiembrie, respectiv 8 decembrie 2024, acestea fiind primele alegeri care vor avea loc în același an cu cele parlamentare și locale după 2004.

View this post on Instagram

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)