Dan Negru, dezamăgit de Transilvania: „E mai scump să vezi lacul ăsta decât cascada Niagara” Prezentatorul trage un semnal de alarmă asupra pericolelor la care se expun turiștii

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 02 aug 2024, 20:32

Dan Negru, în vacanță în Transilvania. Atracțiile turistice care l-au dezamăgit pe prezentator

Sursa: Dan Negru Instagram

Dan Negru, aflat în prezent pe meleagurile Transilvania, atrage atenția asupra unui mare pericol la care se expun turiștii pentru a vizita un lac la prețul de 25 de lei.

Dan Negru mai amintește încă o dată diferența dintre prețurile pe care statul român le cere pentru a vizita o atracție turistică, pe când unele din cele mai importante din întreaga lume sunt gratuite.

De asemenea, în afară de prețul cerut pe bilet, pericolul e la tot pasul. E vorba de Lacul de Smarald.

Citește și: Succesul „puștiului” David Popovici în ochii lui Dan Negru: „Își pregătește în zilele astea viitoarea carieră” Ce admiră cel mai mult prezentatorul la prestația înotătorului

Lacul de Smarald, mai scump decât Cascada Niagara

Lacul de Smarald e mai scump decât cascada Niagara, o spune chiar Dan Negru. Pentru a vizita lacul, românii trebuie să scoată din buzunare 25 lei/adult și 15 lei/copil, în timp ce pentru a vizita cascada Niagara nu trebuie să plătești nimic.

„Drumul ăsta pustiu, fără prea multe indicatoare, duce spre câteva atracții turistice din Transilvania.

Lacul de Smarald, Vulcanul Stins și Coloanele de Bazalt. Intrarea e 25 de lei/adult și 15 lei/copil.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Am intrat. Ăsta e lacul. Dacă vrei să vezi cascada Niagara, una din cele mai mari atracții turistice de pe planetă, e gratuit. Lacul ăsta e 25 de lei. Dar aici au pus bârna asta de lemn..,” a transmis vedeta Kanal D pe Instagram.

Dan Negru, despre pericolele din jurul Lacului de Smarald din Transilvania

Dacă prețul nu ar fi o problemă atât de mare, pericolul la care se expun turiștii atunci când ajung aici este.

Dan Negru trage un semnal de alarmă asupra prăpastiilor în care poți cădea cu ușurință dacă nu ești atent, deoarece nu există nici o barieră sau măcar o „bârnă de lemn”.

„Așa cum e mai scump să vezi Castelul Peleș decât Versailles, așa e mai scump să vezi lacul ăsta decât cascada Niagara. Dar măcar aici ai parte de senzații tari.

Aia e intrarea principală, pe aici se vine la lac și dacă nu-ți ții copilul de mână, riști ca el să se prăvălească în prăpastia asta. Aici nu e nicio balustradă. Sunt câțiva metri până jos. Senzații tari la 25 de lei.

Ăsta e drumul spre coloanele de... e rupt indicatorul. Apoi la 25 de lei intrarea măcar indicatorul să-l repari.

Rezervație naturală. Ia uite, adică Dumnezeu ne-a dat, dar alții bagă în traistă. Și astea-s coloanele de bazalt cu tot cu țevile astea de fier tăiate unde poți să-ți rupi ușor piciorul. Alte senzații tari. Coloanele astea sunt toate mâzgâlite cu grafiti. Dacă tot plătești 25 de lei, măcar un paznic să angajezi, care să protejeze rezervația asta naturală,” a mai spus Dan Negru.

View this post on Instagram

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!