Dan Negru, extrem de revoltat în mediul online! Semnul obscen de pe casa lui Caragiale l-a scos din minți pe prezentator

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 01 feb 2024, 11:03

Însemnele de pe casa lui Caragiale l-au mâhnit pe Dan Negru

Sursa: Instagram Dan Negru

Dan Negru este unul dintre cei mai celebri prezentatori TV din țara noastră. Pe lângă aparițiile sale televiate, acesta se face zilnic remarcat pe social media.

În această dimineață, prezentatorul de la Kanal D, Dan Negru, a ajuns la casa celebrului scriitor român I.L. Caragiale, unde a avut parte de o surpriză de proporții, pe care a împărtășit-o cu urmăritorii lui.

Dan Negru este revoltat de semnul obscen apărut pe casa lui Caragiale

Prezentatorul a filmat descoperirea, postând-o, ulterior, pe Instagram. În descrierea clipului, Dan Negru le-a dezvăluit oamenilor ce a găsit la casa lui Caragiale.

„Un p***s e pe casa lui Caragiale! Azi e ziua lui! Așa ne răzbunăm noi pe el pentru că ne-a arătat oglinda”, a scris bărbatul.

Coincidența face ca acesta să fi descoperit acest lucru chiar de ziua scriitorului, ceea ce l-a iritat foarte tare.

De asemenea, mâzgăliturile de pe casa lui Caragiale l-au făcut pe Dan Negru să înțeleagă de ce acesta a decis să părăsească România, dându-i dreptate pentru mesajul tranșant prin care și-a luat rămas bun de la această țară.

Citește și: Dan Negru, impresionat de una dintre concurentele de la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Azi e chiar ziua lui Caragiale. Caragiale s-a născut pe 1 februarie. A plecat supărat pe România, dar, la cum îi arată casa, cred că și noi suntem puțin supărați pe el.

Uite, semnul ăsta obscen de pe casa lui Caragiale îmi amintește de vorba pe care a spus-o atunci când a plecat definitiv în Germania: «Plec din România, o țară unde hoția și lingușirea sunt virtuți și munca și talentul sunt batjocorite»”, povestește

prezentatorul TV în filmare.

Caragiale nu a fost deloc apreciat de către compatrioții lui

Pentru a scoate în evidență cât de mult l-au urât românii pe acest scriitor, Dan Negru a adus în prim-plan momentul în care trupul neînsuflețit al lui I.L. Caragiale trebuia să fie repatriat.

„A murit în Berlin, dar ca o supremă răzbunare românească, când i-a fost repatriat trupul, sicriul i-a rămas blocat în vamă pentru că ambasadorul care trebuia să semneze actele era plecat în vacanță.

Funcționarul public român era plecat în vacanță”, dezvăluie bărbatul.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Dan Negru (@negru_dan)

Citește și: 5 lucruri mai puțin cunoscute despre Ion Luca Caragiale

Spre finalul clipului, prezentatorul a spus, cu o mare dezamăgire, că răposatul scriitor ar fi luat aceeași decizie dacă ar mai fi trăit și ar fi văzut desenele de pe casa lui.

„Uite casa lui Caragiale de ziua lui. Dacă s-ar întoarce, ar veni puțin pe acasă, ar găsi semnul ăsta obscen pe casa lui și ar pleca din nou...”, a adăugat Dan Negru.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.