Dan Negru, filmare ascunsă într-o librărie din Los Angeles: „Am mai vrut să verific dacă o știre e gogonată sau nu!” Ce a reușit să demonstreze prezentatorul TV

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 08 ian 2024, 14:43

Dan Negru, filmare ascunsă într-o librărie din Los Angeles: „Am mai vrut să verific dacă o știre e gogonată sau nu!”

  Sursa: Dan Negru Instagram

Dan Negru se află de ceva timp în Statele Unite, iar acolo a întâmpinat diverse situații, pe care le-a împărtășit cu urmăritorii lui de pe Instagram.

O persoană extrem de carismatică și apreciată în mediul online, Dan Negru este extrem de activ pe rețelele sociale, unde își ține permanent urmăritorii la curent cu descoperirile sale.

Dan Negru, filmare ascunsă într-o librărie din Los Angeles. Ce a descoperit prezentatorul

Vedeta Kanal D se află acum în America, de unde transmite informații noi urmăritorilor săi și îi pune la curent cu descoperirile sale.

De data aceasta, Dan Negru a intrat într-o librărie pentru a verifica veridicitatea unei știri des circulate în afară, dar și în România.

„Am filmat cu o cameră ascunsă într-una din cele mai bine plasate librării din Los Angeles, cea de pe faimosul bulevard Rodeo Drive. Am vrut să verific aici o știre care a tot circulat, s-a tot vorbit despre ea la noi, cea despre cenzura cărților în America.

S -a vorbit mult despre modificarea și cenzurarea filmului lui Disney, Albă ca Zăpada și cei 7 pitici, dar și despre cenzura basmului Fraților Grimm. Filmul a fost inspirat de cartea fraților Grimm, Albă ca Zăpada și cei 7 pitici.

S-a vorbit mult despre faptul că nu se mai găsește cartea asta în librăriile americane. Am vrut să verific asta în centrul orașului Los Angeles

„Bună! Aveți cumva cartea „Albă ca Zăpada și cei 7 pitici?”

„O să vă arăt ce am. Dar răspunsul scurt e: NU!”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În cele din urmă, vânzătorul a găsit cartea, iar Dan Negru a demonstrat faptul că această carte nu este interzisă spre cumpărarea.

Citește și: Ce a descoperit Dan Negru în America: „Toată lumea se pricepe la mașini electrice și la cash”. Peste ce situații a dat prezentatorul TV

Mai multe știri false descoperite de Dan Negru, în Los Angeles

O altă știre de care prezentatorul TV a vrut să se convingă este cea a interzicerii compozitorului rus, Ceaicovski, în America. Și de data aceasta, știrea a fost una falsă.

Am găsit piticii, am găsit-o și pe prințesă. Și am mai vrut să verific dacă o știre e gogonată sau nu. Cea care spunea că Ceaicovski, celebrul compozitor rus, e interzis în America.

Sunt la Belagio, faimosul cazino din Las Vegas, poate cel mai popular cazino american din lume. Anul ăsta, cei de la Belagio au ales ca temă de deschidere „Spărgătorul de Nuci” a lui Ceaicovski. Nu comentez, doar le arăt. I-am întâlnit pe toți.”

„Se vorbește mult la noi despre cenzura din America. Filme, cărți, compozitori. Am căutat-o. Și Albă ca Zăpada și piticii și Regele Șoarece a lui Ceaikovski erau la locul lor,” a concluzionat prezentatorul în descrierea postării de pe Instagram.