Dan Negru, fotografie de colecție de la Jocurile Olimpice din 2000! Ce mesaj a transmis prezentatorul TV în prima zi a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024

Autor: Diana Ghita

Dan Negru își amintește cu drag de reușita României din 2000

Sursa: Instagram Dan Negru

În contextul Jocurilor Olimpice de la Paris 2024, Dan Negru a stârnit, în urmă cu câteva ore, valuri de emoție și nostalgie printr-o postare pe rețelele sociale.

Dan Negru a amintit de momentul glorios din 2000, când aurul, argintul și bronzul la gimnastică au fost câștigate de trei românce: Andreea Răducan, Simona Amânar și Maria Olaru. Postarea lui a fost însoțită de o fotografie valoroasă, dăruită de cele trei campioane, după triumful lor la Jocurile Olimpice.

Ce mesaj a postat Dan Negru în prima zi a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024

În postarea de pe Instagram a prezentatorului TV se poate remarca o imagine de colecție cu cele trei gimnaste care au cucerit podiumul în anul 2000, dar și un mesaj emoționant scris de Maria Olaru pe spatele ei: „Pentru mai târziu, când acest azi va fi un ieri îndepărtat și îngropat în trecut. Cu stimă și profund respect, Maria Olaru”.

În contextul Jocurilor Olimpice de la Paris, care se desfășoară în această perioadă, Dan Negru a ținut să readucă în prim-plan acest moment glorios din istoria sportului românesc printr-un mesaj emoționant.

Citește și: Dan Negru, revoltat de modul în care România gestionează resursele de cereale: „Una din patru pâini e făcută din aluat congelat”

„Am cea mai valoroasă fotografie din istoria sportului românesc! Am primit-o de la Andreea, Simona și Maria după Olimpiada din 2000, când podiumul era românesc. Aur, argint și bronz românesc pe același podium. Maria mi-a scris atunci pe fotografie un autograf premoniție: «când acest azi va fi un ieri îndepărtat și îngropat în trecut».

Azi încep Jocurile Olimpice! Să nu fie fotografia asta un reproș adus prezentului!”, a scris prezentatorul TV.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Cum au reacționat oamenii din online la postarea lui Dan Negru despre Jocurile Olimpice

Postarea lui Dan Negru a atras numeroase reacții de la internauți, care și-au exprimat atât bucuria amintirii acelui moment de excepție, cât și tristețea față de situația actuală a sportului românesc: „ Mi-au dat lacrimile/ Echipa de aur. Felicitări!/

A fost odată ca-n povești, A fost, ca niciodată, în tenis, handbal, gimnastică, fotbal, canotaj! A FOST! Copiii din ziua de azi sunt obezi, deci, diabetici! Nu mai dezvolt subiectul, e trist și azi

s-a anunțat deschiderea Jocurilor Olimpice 2024, într-un grandios spectacol pe Sena, într-un Paris securizat, unde nu mișcă nici frunza în pom! Delegația noastră numără 106 sportivi!

Citește și: Lovitură dură pentru România înainte de Jocurile Olimpice: O sportivă româncă a fost suspendată pentru dopaj

Să le transmitem gândul nostru bun, de sănătate și succes la toate disciplinele la care vor concura.

Dan, poza de colecție, norocosule, fericitule, iar autograful transmite o emoție extrem de impresionantă! Felicitări! M-ai obligat să-ți mulțumesc pentru postare și o fac, de ce nu, cu plăcere!”.

Sursa foto: Instagram Dan Negru

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Dan Negru (@negru_dan)

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.