Dan Negru, impresionat de un tânăr profesor, concurent în editia de astăzi la “Jocul cuvintelor”: "Îi rog pe toți copiii din Văcărești să dea televizorul mai tare acum"

Author: Oana Picerea

Astăzi, in emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, difuzată la 23:00, la Kanal D, Mirel, un tânăr profesor de informatică și matematică din Văcăresti, Dâmbovița, în vârstă de 28 de ani, are o apariție memorabilă în emisiunea prezentata de Dan Negru.

În cadrul acestei editii pline de provocări lingvistice și de cultură generală, Mirel și-a propus să-și testeze abilitățile și cunoștințele de limba română în fața telespectatorilor Kanal D și lui Dan Negru, prezentatorul show-ului.

Dan Negru, impresionat de un tânăr profesor

Jocul din aceasta seara debuteaza cu un îndemn al lui Dan Negru către toți telespectatorii din Vacaresti, să îi fie alături profesorului în această seară specială.

"Ii rog pe toți copiii din Vacaresti să dea televizorul mai tare acum", a spus Dan Negru, arătându-si astfel sprijinul și entuziasmul pentru participarea concurentului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Dan Negru a tinut sa sublinieze  valoarea profesiei de dascăl:" Este o meserie care merită respect.

Oamenii astia care au ieșit să își câștige respectul merită toată aprecierea. Ma bucur să întâlnesc un profesor atât de tânăr ca tine. Este o bucurie să vă întâlnesc, domnule profesor!
", a spus gazda emisiunii înainte de a da start jocului.

Cu zâmbetul pe buze și cu determinare, Mirel a intrat în competiția "Jocul cuvintelor", reprezentând cu mândrie profesia și comunitatea din Vacaresti. În editia din aceasta seara, difuzata la 23:00, la Kanal D, telespectatorii vor putea urmări o noua runda de provocari lingvistice la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”.

Citește și: Dan Negru, surprins de reacția unui concurent de la “Jocul cuvintelor”: “În clipa în care o să candidezi, când o fi să fie, știi ce vor face adversarii tăi?”