Dan Negru, impresionat de una dintre concurentele de la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 ian 2024, 14:21

Ce a spus prezentatorul despre transferul lui Luis Figo, în anii 2000, și care este legătura celebrului fotbalist cu povestea uneia dintre concurentele show-ului.

În această seară, în cadrul unei noi ediții a popularului quiz show "Jocul cuvintelor cu Dan Negru", difuzat la Kanal D la ora 23:30, cinci concurenți extrem de bine pregătiți intra în jocul cuvintelor al amfitrionului emisiunii, Dan Negru. Aceștia vor avea parte de provocarea de a dezlega cuvintele și a oferi enunțuri corecte la definițiile prezentate de către Dan Negru.

Dan Negru, impresionat de una dintre concurentele de la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

În această seară, prezentatorul se va afla față în față cu o concurentă care îl va impresiona profund. Aceasta, fost sudor de meserie pe șantierul naval din Galați timp de 37 de ani, acum pensionară, a captat atenția lui Dan Negru.

" Sudor la Galați? 37 de ani? Acela este un șantier reprezentativ pentru Europa. Am vizitat de câteva ori locul acela, mi-a plăcut.

Sudor timp de 37 de ani! Este o realizare remarcabilă. Viața nu este ușoară pentru un sudor, cu atât mai puțin pentru o femeie
"
, a declarat Dan Negru, moment în care i-a strâns mâna concurentei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Dan Negru a continuat cu o observatie interesantă, menționând că întreg combinatul de la Galați a fost vândut la un preț comparabil cu suma pe care Real Madrid a plătit-o pentru fotbalistul celebru Figo.

„Combinatul de la Galati l-au vândut românii cu pretul pe care l-a vândut Real Madrid pe Figo (n.r. Luis Figo). În anii 2000, vreo 60 de milioane de Euro a costat transferul lui Figo, fotbalistul, măi, tot atât a costat și industria",  a subliniat prezentatorul.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească ediția din această seară a quiz show-ului "Jocul cuvintelor cu Dan Negru", difuzat la Kanal D, începând cu ora 23:30, pentru a descoperi cum se vor descurca cei cinci concurenti în fața definițiilor enuntate de Dan Negru.