Dan Negru, mărturisirea care a schimbat totul după ce a devenit vedeta Kanal D: "De vreo trei ori m-am pipăit să văd dacă n-am murit!"

Autor: Alice Popescu

Dan Negru, una din cele mai emotionante dezvaluiri

Dan Negru, vedeta Kanal D, a scris un mesaj emotionant pe pagina de Instagram despre nile schimbari din viata lui.

Anul 2022 vine, așadar, cu surprize uriașe pentru telespectatorii Kanal D, care vor avea parte de noi experiențe totale în ceea ce privește spectacolul TV la superlativ. Dan Negru e pregătit să le ofere celor de acasă, din fața micilor ecrane, enterteinment pur și reîntâlnirea cu unul dintre cei mai iubiți prezentatori de televiziune. 

Citeste si: Mesajul neașteptat al lui Dan Negru postat pe Instagram la scurt timp după ce a devenit oficial vedeta Kanal D: "Nu căutați vreo urmă de neînțelegere cu cei rămași!"

Dan Negru este vedeta Kanal D

Dan Negu este oficial vedeta Kanal D, iar magicianul divertismentului de televiziune din Romania este pregatit sa cucerească în continuare publicul făcând ce știe mai bine, televiziune, la Kanal D. Despre acest nou capitol din viata profesionala a lui Dan Negru, s-a scris indelung zilele trecute, iar mesajele primite de realizatorul TV, l-au luat prin surprindere.

Noua vedeta Kanal D chiar a vorbit despre acest lucru.

Mesajul emotionant al lui Dan Negru dupa ce a primit sute de comentarii pe Instagram

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nu merit nimic din cuvintele frumoase scrise in sutele de articole din zilele astea. Nimic! E meritul formatelor și al echipelor! Dar cel mai mult m-a emoționat concurența. Între Antena și Kanal, RomâniaTV a avut aseară un episod prin care mi-a mulțumit pentru anii mulți de televizune.

Nu sunt obișnuit cu normalitatea asta.Sau nu in timpul vieții. De vreo trei ori m-am pipăit să văd dacă n-am murit.

🤪In lumea mare a televizunii asta e normalitatea. Mi-l amintesc pe Berlusconi mulțimindu-i public lui Paolo Bonolis,prezentator italian,atunci când acesta a plecat de la Mediaset la RAI."

Citeste si: Dan Negru, magicianul spectacolului de televiziune, intră în echipa Kanal D!

Dan Negu este oficial vedeta Kanal D, iar magicianul divertismentului de televiziune din Romania este pregatit sa cucerească în continuare publicul făcând ce știe mai bine, televiziune, la Kanal D. 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.