Dan Negru, mesaj despre candidatura lui: „E o minciună”. Prezentatorul destramă zvonurile

Author: Diana Ghita

Dan Negru nu are de gând să fie om politic

Sursa: Instagram Dan Negru; Unsplash

În ultima vreme, au circulat diverse speculații precum că Dan Negru ar candida în politică, însă acesta vine cu explicații.

Dan Negru împărtășește diverse păreri cu urmăritorii lui de pe Instagram, fiind cât mai transparent cu ei. De aceea, a decis să vină cu explicații în urma unor zvonuri apărute la adresa lui.

Dan Negru vorbește despre candidatura lui

Într-un timp foarte scurt au apărut diverse afirmații în presă care sugerează faptul că prezentatorul TV ar fi implicat în sfera politică, întrucât i s-ar fi propus să candideze la Primăria din Timișoara.

Însă, Dan Negru a preferat să vină cu explicații în acest sens, pentru a destrăma zvonurile apărute pe internet. Recent, acesta a transmis, prin intermediul unei postări pe pagina lui personală de Instagram, faptul că nu are nicio legătură cu politica și că nici măcar el nu știe cum numele lui a ajuns în sondajele partidelor.

„Candidatura mea prin politică e o minciună care reapare mereu în ziare! E din nou știre.

NU CANDIDEZ! Dar mă îngrijorează sondajul unor partide în Timișoara în care apar cu vreo 45%. Ce să caut eu, prezentatorul acolo?”,
a explicat prezentatorul TV.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: „Eu sunt de partea fermierilor și sunt împotriva boilor” Dan Negru, dezamăgit de „marii cultivatori” din țară. De ce a luat acesta partea fermierilor

De ce nu vrea Dan Negru să candideze

De asemenea, acesta a ținut să evidențieze faptul că lumea are nevoie de oameni de valoare, devotați, care să pună pe primul loc interesele oamenilor și ale societății, așa cum a făcut Karoly Kuttel, când a fost primarul Timișoarei.

„Dacă votăm pasional, fără creier, votăm iar strâmb! Opera din centrul Timișoarei a fost construită pe vremea când Karoly Kuttel a fost primar.

El și-a cheltuit o mare parte din averea personală pentru construcția clădirii.

A murit la 57 de ani și n-a apucat s-o vadă terminată. Ăștia sunt oamenii de care are nevoie Timișoara! De oameni mari și nu de păcălicii care au fost primari în ultimii 30 de ani. Și nicidecum de un păcălici de la TV, ca mine!”, scrie Dan Negru.

Vezi această
postare pe Instagram

O postare distribuită de Dan Negru (@negru_dan)

Citește și: Dan Negru, revoltat de situația actuală din România: „Avem vreo 200 de școli cu wc în curte”. Ce părere are prezentatorul TV

Spre finalul mesajului său de pe Instagram, bărbatul a adăugat un citat care îi aparține unei figuri emblematice din literatură, considerând că se potrivește de minune cu subiectul discutat.

„Orwell avea dreptate: «un popor care alege politiceni corupți, impostori, hoți și trădători, nu este victimă ci complice». Eu, de fiecare dată când am votat, am devenit complice”, a încheiat Dan Negru.