Dan Negru, mesaj emoționant în cinstea lui Florin Piersic: ”Măsura omului e omenia” Marele actor a împlinit frumoasa vârsta de 86 de ani

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 27 oct 2022, 05:50

Dan Negru și Florin Piersic au o frumoasă relație de prietenie. De-a lungul anilor, prezentatorul Tv a avut multe de învățat de la celebrul actor, care astăzi a împlinit frumoasa vârsta de 86 de ani. Vedeta Kanal D a ținut să-i transmită un mesaj de recunoștină cu ocazia zilei lui de naștere.

Dan Negru, vedeta Kanal D, are o relație specială cu actorul Florin Piersic. Recent, cei doi au fost în Dubai, acolo unde au filmat un interviu de exceptie. La ceas aniversar, prezentatorul Tv i-a transmis celebrului actor un mesaj emoționant prin care își arat recunoștința față de maestru și îi mulțumește pentru anii în care i-a fost călăuză.

Dan Negru, mesaj emoționant de ziua lui Florin Piersic

Florin Piersic este și va rămâne un actor emblematic. De-a lungul carierei sale a interpretat roluri consacrate în piese și filme celebre. Astăzi, marele actor a împlinit frumoasa vârsta de 86 de ani, iar cu prilejul acestei zile, prietenii maestrului au ținut să-i transmită toate gândurile bune. 

Printre cei care s-au gândit să-i facă o urare la ceas aniversar celebrului actor se numără și Dan Negru, noua vedetă Kanal D, care a ținut să-i mulțumească pentru anii în care i-a fost alături și i-a călăuzit pașii în carieră.

Prezentatorul Tv i-a scris un mesaj în stilul personal pe care l-a urcat pe pagina de Instagram, alături de o poză cu maestrul din ultima lor escapadă în Dubai.

”Prietenul meu face azi 68 de ani.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Puștiule, dacă viața e de-a-ndoaselea hai să punem și anii așa.." mi-a spus zilele astea. 68 vs 86 🤪
Acu' câteva săptămâni, plimbându-ne prin Dubai cu ocazia unei filmări, m-a întrebat: "Atunci când eu eram Mărgelatu', aici era nisip și măgăoaiele astea de clădiri nu existau?"
Când Mărgelatu era deja mare, Dubaiul încă era mic! 😀
Clădirile s-or face nisip, Mărgelatu rămâne...
Măsura omului e omenia.


Florin,mulțam pentru lecțiile de omenie din anii ăștia mulți!”, a scris Dan Negru.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝘿𝘼𝙉 𝙉𝙀𝙂𝙍𝙐 (@negru_dan)

Citeste si: Mesajul neașteptat al lui Dan Negru postat pe Instagram la scurt timp după ce a devenit oficial vedeta Kanal D: "Nu căutați vreo urmă de neînțelegere cu cei rămași!"

Filme și piese celebre în care a jucat Florin Piersic

Florin Piersic a jucat în piese de teatru precum: "Act venețian", "Zbor deasupra unui cuib de cuci", "Gaițele", "Logodnicele aterizează la Paris", "Oameni și șoareci" și "Străini în noapte", dar și în filme precum: "Ciulinii Bărăganului" (1957), "Neamul Șoimăreștilor" (1965), "De-aș fi... Harap Alb" (1965), în care l-a jucat chiar pe protagonist, pe Harap-Alb, "Mihai Viteazul" (1971), "Frații Jderi" (1974), "Trandafirul galben" (1982), "Masca de argint" (1985) și altele. 

Deși are 86 de ani, celebrul actor își continuă activitatea pe scenă, în piesa "Străini în noapte", în care joacă alături de Medeea Marinescu. Piesa, scrisă de Eric Assous, a fost regizată la noi de către regretatul Radu Beligan. 

Citeste si: Dan Negru, mărturisirea care a schimbat totul după ce a devenit vedeta Kanal D: "De vreo trei ori m-am pipăit să văd dacă n-am murit!"

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.