Dan Negru, mesaj emoționant la un an de la moartea lui Alexandru Arșinel. Ce regretă vedeta: „ L-am mințit atunci! M-a sunat sperând că eu pot să rezolv”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 29 iun 2024, 02:25

Dan Negru, mesaj emoționant la un an de la moartea lui Alexandru Arșinel

Sursa: Facebook-Dan Negru/România TV

Marele actor, Alexandru Arșinel, a încetat din viață la data de 29 septembrie 2022. Prietenul său, prezentatorul TV Dan Negru, a transmis un mesaj emoționant pe pagina sa de Instagram.

Dan Negru  a scris un mesaj emoționant pe pagina sa de Instagram, alături de două fotografii cu un mare impact emoțional. Acesta a postat un text la un an de la moarte celui ce i-a fost bun prieten și coleg de televiziune, Alexandru Arșinel. 

Dan Negru, mesaj emoționant la un an de la moartea lui Alexandru Arșinel

„Ăsta e unul din ultimele mele dialoguri pe care le-am avut cu Arșinel.

A trecut fix un an de când Arsinel a murit. L-am mințit atunci! M-a sunat sperând că eu pot să rezolv „golăneala” din televiziuni. Era necăjit ca România are doar showuri "golănești" și că au dispărut cele de tip varietăți cu actori și cantăreți pe care totuși le găsești pe toate tv din lume. Le difuzează și RAI și TF1 sau BBC. Am povestit despre umilința actorului tânăr care ca să apară azi la TV e nevoit să se maimuțărească, să gătească mâncare sau să se înjosească în reality-uri.
Cea mai reușită varianta europeană a ursului Baloo din Cartea Junglei a fost cea a lui Arșinel.

Citește și: Viața bate filmul. Povestea emoționantă a lui Ionuț, copilul munților. Uitat de autorități, băiatul are o singură dorință „Când o să cresc mare”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

A confirmat-o și Disney! Baloo a lui Rudyard Kipling care zicea „luați partea bună a oricărui om și viața va fi mai frumoasă..”, a scris vedeta TV pe Instagram, alături de o fotografie mai veche.

Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani

Alexandru Arșinel a murit anul trecut, într-o zi de joi, la vârsta de 83 de ani.

Acesta suferea de mai multe probleme de sănătate și era internat la Spitalul Universitar din Capitală. 

Citește și: „Și dacă amărâtul ăla de la Vaslui, prins cu șpagă, și mulți alții ca el sunt bolnavi?” Dan Negru, mesaj dur pe o rețea de socializare

În această seară, marele actor Alexandru Arșinel, s-a stins din viață în urma unei lungi suferințe.

Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, în Spitalul Universitar de Urgență București și de o săptămână se afla în secția de Terapie Intensivă. Conducere Spitalului Universitar de Urgență București transmite condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească ”, declara atunci conducerea Spitalului Universitar de Urgență, potrivit Digi24.

În urmă cu ceva timp, și Marilena, soția actorului, a decedat.