Dan Negru, mesaj naționalist înaintea meciului România-Slovenia: „Ne îndopăm copiii cu ele” Ce a spus despre performanța sportivă în România

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 26 iun 2024, 10:28

Dan Negru, mesaj naționalist înaintea meciului România-Slovenia: „Ne îndopăm copiii cu ele” Ce a spus despre performanța sportivă în România

Sursa: Instagram/Pixabay

Dan Negru a postat un nou mesaj pe rețelele sociale, de data aceasta referitor la meciul fenomen de miercuri seară dintre România și Slovacia.

Miercuri seară, România se va confrunta cu Slovacia de la ora 19:00. În acest context, Dan Negru a amintit mai multe aspecte importante referitoare la performanța sportivă din România.

Dan Negru trage un semnal de alarmă înainte de meciul România- Slovacia

Prezentatorul TV Dan Negru trage un semnal de alarmă cu privire la lipsa performanței sportive în România. Acesta amintește că, deși avem legende ale sportului, acestea sunt doar câteva mici excepții.

Pentru a vedea cât este, de fapt, de îngrijorătoare situația în acest context, ar trebui să acordăm o atenție sporită copiilor supraponderali și a alimentației în general.

„Niște păcălici sunt politicienii îmbrăcați azi în tricouri galbene pentru că ei se gândesc la următoarele alegeri, nu la următoarele generații. Țările europene cu performanțe sportive au suprataxat demult zahărul, băuturile îndulcite, snacks-urile, conservele de fructe, produsele dulci preambalate sau alte alimente nocive.

Noi le promovăm în pauzele meciurilor la televizor și ne îndopăm copiii cu ele.

David Popovici, Halep sau câteva meciuri bune ale Naționalei sunt excepții! Dacă vreți să vedeți de ce dispare performanța în sport, intrați într-o școală. Copiii sunt supraponderali, prost hrăniți, cu probleme de sănătate.

Degeaba ai antrenori buni dacă n-ai bază de selecție.

Pentru că una e să te gândești la următoarele alegeri și alta e să te gândești la următoarele generații!,” este mesajul transmis de prezentatorul Dan Negru, pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Ce mesaj a transmis Dan Negru de Ziua Învățătorului: „De aceea sunteți la școală, ca să învățați”

View this post on Instagram

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)

Meciul România- Slovacia va avea loc miercuri, ora 19

România joacă contra Slovaciei miercuri, ora 19. Toți românii se vor aduna pentru a viziona meciul împreună în familie sau cu prietenii.

Trebuie amintit faptul că meciul este unul decisiv pentru „optimile” EURO.

Citește și: Pe cine ar alege Dan Negru la conducerea Capitalei: „Dacă aș vota..” Prezentatorul TV și-a exprimat preferințele în mediul online

Pe lista posibililor adversari apare un singur nume accesibil: Slovenia. Și 4 „mari forțe” ale fotbalului: Spania, Anglia, Franța și Olanda.