Dan Negru, mesaj pentru Patriarhul Daniel: „I-aș reaminti că are în curte două super staruri” Ce spune despre părintele Necula și părintele Vasile Ioana

Autor: Laura Macovei

Dan Negru, mesaj pentru Patriarhul Daniel: „I-aș reaminti că are în curte două super staruri” Ce spune despre părintele Necula și părintele Vasile Ioana

Sursa: Dan Negru Instagram

Dan Negru a atins un subiect mai delicat pe rețelele sociale, acesta discutând despre scandalul dintre preoți, dar și despre relația sa cu doi cunoscuți preoți din România.

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori TV din România. Cu o vechime considerabilă în acest domeniu, Dan Negru s-a adaptat cu ușurință și la tot ceea ce înseamnă mediul online, acolo unde ține permanent legătura cu fanii săi.

Dan Negru, mesaj către Patriarhul Daniel

În contextul scandalului dintre oamenii bisericii, Dan Negru atrage atenția asupra a două valori ale credinței, Părintele Necula și Părintele Vasile Ioana.

Se pare că prezentatorul are numai cuvinte de laudă la adresa acestora, considerându-i adevărate exemple de urmat.

Citește și: La mulți ani, Dan Negru! Prezentatorul TV împlinește astăzi 53 de ani: „Îmi privesc fotografiile vechi”

„Nu-mi place tămbălăul de breaking news dintre oamenii bisericii. Dumnezeu e liniștea. Noi suntem zgomotul! Cearta e între oameni, nu e între oameni și Dumnezeu.

Dar dacă tot își schimbă Patriarhia comunicatorii i-aș aminti Patriarhului că are în curte două super-staruri cu sute de mii de followeri în online și cu săli ticsite la conferințele lor: Părintele Necula și Părintele Vasile Ioana, două voci!,”
a spus prezentatorul TV într-o postare pe pagina sa de Instagram

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Dan Negru, mesaj sensibil despre Biserică

Dan Negru aduce în discuție un celebru citat din trecut, în care accentuează faptul că, indiferent de ceea ce se petrece între oamenii bisericii, credința în Dumnezeu va rămâne neschimbată.

Și celor care cred că frecușurile dintre oamenii bisericii vor slăbi credința noastră le reamintesc că și Napoleon a sperat asta.

Când s-a întâlnit cu cardinalul Consalvi, împăratul i-a spus preotului: "Știți că nu-mi stă nimic in cale, pot să distrug pe cine vreau, oameni, lucruri, instituții și-n curând voi distruge biserica"

Citește și: „Nu-s copiii de vină” Dan Negru, reacție după ce mai puțin de 50% dintre elevi au promovat simularea Evaluării Naționale. Pe cine dă vina prezentatorul

Cardinalul i-a răspuns: "V-ați osteni în zadar.

Ați pierde. N-am reușit noi, preoții, să distrugem biserica lui Iisus în atâtea secole cu toate păcatele și slăbiciunile noastre. Nu veți reuși, Majestate!," a mai scris vedeta Kanal D.

View this post on Instagram

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)