Dan Negru, pe urmele Sfântului Andrei: ”Acu’ vreo două mii de ani a trecut prin locurile astea” Cum a ales îndrăgitul prezentator să marcheze ziua de 30 noiembrie

Author: Diana Bostan

Dan Negru a vizitat Peștera Sfântului Andrei

Sursa: Instagram

Prezentatorul emisiunii ”Jocul cuvintelor” a pornit pe urmele Sfântului Andrei. Astăzi, creștinii ortodoxi îl sărbătoresc pe patronul spiritual al României, Sfântul Andrei.

Dan Negru îi învață pe români o nouă lecție. Acesta a postat un video în care se plimba prin locurile prin care, în urmă cu două mii de ani, ar fi trecut Sfântul Andrei.

Mesajul plin de profunzime postat de Dan Negru

Astăzi, 30 noiembrie, creștinii ortodoxi îl celebrează pe Sfântul Andrei. Dan Negru a ales să marcheze această zi într-un mod cu totul inedit.

Vedeta Kanal D a postat un video, pe contul său de Instagram, în care le arată urmăritorilor săi locurile cutreierate de Apostolul Andrei.

Citește și: Ce familie frumoasă are Dan Negru! Vedeta Kanal D a apărut pe coperta unei cunoscute reviste, alături de soție și copii

”30 noiembrie e ziua când e sărbătorit unul din cei mai importanți oameni din istoria umanității.

Acu’ vreo două mii de ani a trecut prin locurile astea, prea puțin cunoscute azi!
”, a fost mesajul care a însoțit postarea prezentatorului emisiunii ”Jocul cuvintelor”.

Dan Negru a vizitat, în urmă cu ceva timp, ”Peștera Sfântului Apostol Andrei”. Peștera ar fi fost folosită de Apostolul Andrei drept lăcaș de cult, aceasta devenind prima Biserică Ortodoxă din țara noastră. Lăcașul de cult este situat în apropierea localității Ion Corvin din județul Constanța.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)

Dan Negru a vizitat Peștera Sfântului Apostol Andrei

Vedeta Kanal D a vizitat și crucea în formă de X a Sfântului Apostol Andrei. Acesta susține că Aposotul Andrei s-a considerat nedemn pentru a fi răstignit la fel ca Isus, dorind ca el să fie răstignit pe o cruce în formă de X.

Dan Negru a mărturisit faptul că Sfântul Apostol Andrei este patronul spiritual al României, al Spaniei, al Greciei, al Rusiei și al Scoției.

Prezentatorul a intrat în Peștera Sfântului Andrei, fiind încântat de experiența trăită. Acesta susține că foarte puțină lume cunoaște acest loc atât de important pentru țara noastră.

Citește și: Ediție specială de 1 Decembrie "Jocul cuvintelor cu Dan Negru"

Surprizele nu se opresc aici, pe data de 1 decembrie îl veți putea urmări pe Dan Negru într-o ediție specială a emisiunii ”Jocul cuvintelor” la Kanal D. Emisiunea "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" le aduce telespectatorilor o ediție  cu totul aparte, plină de surprize și momente memorabile. Matilda Pascal Cojocărița, Maria Cârneci, Constantin Enceanu, CRBL și Marcel Pavel se alătură prezentatorului emisiunii, Dan Negru, pentru a da viață unei ediții de colecție a  quiz show-ului, în care cuvintele au greutate și sunt, ca de obicei, adevărate vedete. 

Nu ratați o ediție specială, de 1 Decembrie, a emisiunii "Jocul cuvintelor cu Dan Negru", la Kanal D, de la ora 23:00!