Dan Negru, povești inedite de viață, la “Tu urmezi!”: “Mi-a spus că niciodată la televizor nu trebuie să arăți un obiect mic cu mâna, pentru ca publicul să nu-ți observe unghiile…”

Author: Oana Picerea

Pentru telespectatorii dornici de cultură generală și divertisment inteligent, momentul mult așteptat al săptămanii a sosit: duminica aceasta, de la 20:00, Kanal D aduce în casele telespectatorilor o nouă ediție a game show-ului "Tu urmezi!". Editia de duminică promite să ofere o experiență memorabilă și vine cu un invitat de excepție: Alina Eremia, o tânără artistă iubită de întreaga țară.

" Una dintre cele mai frumoase voci din muzica românească și o femeie extrem de smart. Îmi e drag caracterul Alinei!",  spune Dan Negru despre invitata sa.

“Oamenii te judecă după aspect, după detaliile mici…”

Duminica aceasta, o serie de concurenți cu sete de distracție și cunoaștere vor lua cu asalt platoul, așteptând cu nerăbdare ocazia de a sta față în față cu gazda emisiunii Dan Negru și de a concura pentru premiul mult râvnit.

 Unul dintre momentele speciale este dat si de povestea de viață a unei concurente, de profesie manichiurista, care ii va oferi prilejul prezentatorului să împărtășească o amintire.

Citește și: „Prima lecție din prima zi de școală să nu fie despre cum să asculți, să taci și să aplauzi” Ce a transmis Dan Negru referitor la discursurile din prima zi de școală

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

" Când ai intrat, am observat că ai aruncat o privire la unghiile mele... Am învățat o lecție importantă de la un prezentator italian de renume, care mi-a spus că niciodată la televizor nu trebuie să arăți un obiect mic cu mâna, pentru ca publicul să nu-ți observe unghiile. În schimb, trebuie să-l așezi pe palma ta (n.r.- acel obiect) și să-l arăți către cameră. Știi, oamenii te judecă după aspect, după detaliile mici.

În emisiunea noastră, “Tu urmezi”, lucrurile sunt mai simple- judecăm oamenii după inteligență",  a spus Dan Negru.

 Cu această ediție specială, "Tu urmezi" promite o seară plină de distracție, tensiune la maximum, intorsături spectaculoase de situatie. 

Nu ratați duminică, de la 20:00, o nouă editie a emisiunii "Tu urmezi!" la Kanal D!