Dan Negru, reacție în scandalul iepurașilor de ciocolată sparți în supermarket: „La noi e cu tăntălăi”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 05 apr 2024, 11:48

Dan Negru a reacționat în scandalul iepurașilor de ciocolată

Sursa: Instagram: Negru Dan

Cunoscutul prezentator TV și entertainer, Dan Negru, a tras un semnal de alarmă pe rețelele sociale în legătură cu tendințele actuale de pe platforma TikTok. Vedeta Kanal D a reacționat în scandalul iepurașilor de ciocolată sparți în supermarket.

Un TikTok în care mai multe bancnote ar fi fost găsite într-un iepuraș de ciocolată a stârnit isterie în supermarket-urile din România. În urma acestor informații false, mai multe figurine din ciocolată au fost găsite sparte în mai multe magazine din țară. Dan Negru, vedeta Kanal D, a avut o primă reacție în acest scandal.

Dan Negru a reacționat în scandalul iepurașilor de ciocolată

Prezentatorul emisiunii ”Jocul cuvintelor”, a postat un mesaj ironic pe contul său personal de Instagram. Dan Negru a făcut o comparație legată de prioritățile culturale și educaționale între China și România. El sugerează că în timp ce China dezvoltă programe televizate pentru educație, cum ar fi reality-show-ul cu profesori trimiși în locuri pe care nu le-au vizitat niciodată, în alte părți ale lumii există o preocupare aparent mai frivola, precum distrugerea iepurașilor de ciocolată.

Citește și: Cât costă perechea de adidași care l-a lăsat mască pe Dan Negru! „Pantofii ăștia mi-au arătat că sunt retrograd”

Acesta a vrut să sublinieze faptul că cetățenii chinezi sunt revoltați de acest reality-show, în timp ce în România există ceva mai rău. Vedeta Kanal D a rămas fără cuvinte în ceea ce privește modul în care românii sunt influențați de orice văd pe această platformă.

„E supărare pe TikTok-ul chinezesc de când cu iepurașii de Paște din ciocolată. Chinezii încep anul ăsta la tv națională -CCTV- un reality-show cu profesori! Formatul TV trimite profesori de istorie și de geografie in locurile despre care ei predau în școli dar pe care nu le-au văzut niciodată. Uitați-vă la ale noastre”, a scris Dan Negru, într-o postare făcută pe contul său de Instagram.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

View this post on Instagram

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)

Dan Negru a oferit o nouă lecție de educație

Vedeta Kanal D susține că promovarea educației și a valorilor într-o cultură poate să difere considerabil și pot fi reflectate în moduri surprinzătoare, cum ar fi în preferințele pentru conținutul mediatic sau în comportamentul cotidian.

Citește și: Dan Negru și Pavel Bartoș, fotografia care face istorie! Ce lege și-ar dori cei doi regi ai audiențelor din România: „Dacă dă guvernul legea cu închiderea supermarketurilor în weekend..”

Dan Negru sugerează, de asemenea, că exemplul dat de adulți și acțiunile lor influențează profund educația copiilor, subliniind importanța modelării comportamentului adecvat și a valorilor corecte în jurul lor.

„Lecția chinezilor cu profesori promovați la TV e totuna cu lecția TikTok. Deși TikTok e chinezesc, la ei acasă se numește Douyin și are algoritmi de educație. La noi e cu tăntălăi care sparg iepurașii de ciocolată. Copiii sunt educați de faptele noastre, nu de vorbele noastre”, a mai scris Dan Negru,