Dan Negru, reacție surprinzătoare după ce Ana Maria Bărbosu și-a recuperat medalia de bronz: „Pentru gimnastica românească bronzul era un eșec”

Autor: Diana Ghita

Dan Negru a vorbit despre reușita Anei Bărbosu

Sursa: Instagram Dan Negru; Instagram Ana Bărbosu

După ce Ana Maria Bărbosu și-a recuperat medalia de bronz la finala de la sol din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris, în urma unei decizii controversate și a unei dispute prelungite, Dan Negru a ținut să-și exprime bucuria și, totodată, să tragă un semnal de alarmă.

Dan Negru a postat un mesaj pe Instagram, unde a felicitat-o pe Ana Maria Bărbosu pentru performanța sa de la Jocurile Olimpice 2024, dar a subliniat și un aspect important: standardele ridicate pe care gimnastica românească le-a avut în trecut.

Cum a reacționat Dan Negru după ce Ana Maria Bărbosu și-a recuperat medalia de bronz

Prezentatorul TV și-a arătat aprecierea față de eforturile și talentul tinerei sportive.

În același timp, el a amintit Federației Române de Gimnastică de vremurile în care România domina competițiile internaționale, când câștigarea unei medalii de bronz era considerată un eșec.

„Ana Maria și-a recuperat bronzul în urma contestării! Tocmai s-a dat decizia. Bravo! Puștoaica merita!!! Federației de Gimnastică, însă, îi amintesc că noi jucam campionatul național de gimnastică la Olimpiade, că pentru gimnastica românească bronzul era un eșec! Federației de Gimnastică îi trimit fotografia asta făcută în anul 2000, când podiumul era românesc: aur, argint, bronz.

Atunci, Maria mi-a scris un autograf pe fotografie. Îl dau mai departe ștabilor din gimnastica de azi să-l citească cu atenție”,
a fost mesajul transmis de Dan Negru.

Prezentatorul de la Kanal D a postat și o fotografie din anul 2000, în care podiumul la gimnastică era complet românesc, cu Maria Olaru, Andreea Răducan și Simona Amânar în prim-plan, care ocupau primele trei locuri la Olimpiadă.

Citește și: Dan Negru, reacție după ce gimnasta Sabrina Voinea a fost nedreptățită la JO 2024: „Puteau să facă și din mine campion olimpic”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

În plus, Dan Negru a împărtășit un autograf primit de la Maria Olaru, în care aceasta scrisese: „Pentru mai târziu, când acest azi va fi un ieri îndepărtat și îngropat în trecut. Cu stimă și respect, Maria Olaru.”

Cum au reacționat fanii lui Dan Negru la postarea lui despre Ana Maria Bărbosu

Respectiva postare a stârnit numeroase reacții în rândul urmăritorilor săi, care s-au arătat încântați de succesul Anei Maria Bărbosu.

Totuși, unii au subliniat și faptul că situația a fost influențată de o greșeală a echipei americane și au criticat modul în care arbitrii au gestionat competiția.

Citește și: Reacția Anei Maria Bărbosu, după decizia TAS de a-i înapoia medalia de bonz: „Mi s-au înmuiat din nou picioarele”. Ce decizie a luat Jordan Chiles, după această veste

„Mă bucur pentru gimnasta noastră!/ Felicitări Anei! Mă bucur sincer pentru ea.

S-a reparat cumva durerea de care a avut parte la fața locului. Să nu uităm totuși că americanca a pierdut medalia pentru că antrenoarea nu a depus contestația suficient de repede. Ceea ce înseamnă că fără această greșeală a echipei SUA, podiumul ar fi rămas la fel. Arbitrele ar trebui să plătească echivalentul a trei medalii de bronz ca să își facă treaba data viitoare/ Încă o postare, încă o lecție!”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Surse foto: Instagram Dan Negru; Instagram Ana Bărbosu

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Dan Negru (@negru_dan)

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.