Dan Negru și Pavel Bartoș, fotografia care face istorie! Ce lege și-ar dori cei doi regi ai audiențelor din România: „Dacă dă guvernul legea cu închiderea supermarketurilor în weekend..”

Autor: Laura Macovei

Dan Negru și Pavel Bartoș, fotografia care face istorie! Ce lege și-ar dori cei doi regi ai audiențelor din România: „Dacă dă guvernul legea cu închiderea supermarketurilor în weekend..”

Sursa: Dan Negru Instagram

Dan Negru și Pavel Bartoș, într-o fotografie de colecție. Cei doi regi ai audiențelor ar dori o lege în România, însă una care să se aplice doar lor. Despre ce este vorba?

Dan Negru și Pavel Bartoș sunt doi dintre cei mai îndrăgiți și carismatici prezentatori din România, cu o experiență de peste 30 de ani în domeniu.

Ce lege și-ar dori cei doi regi ai audiențelor din România

În contextul legii care este acum discutată, anume închiderea supermaket-urilor în weekend, Dan Negru a transmis un mesaj, alături de colegul și prietenul său, Pavel Bartoș.

Cu o tentă haioasă, vedeta Kanal D și-ar dori o lege prin care emisiunea lui Pavel să nu mai fie deodată cu emisiunea „Jocul cuvintelor”.

Citește și: Dan Negru, dezamăgit de Castelul Peleș: „O spun cu amărăciune” Prezentatorul TV trage un semnal de alarmă asupra prețului uriaș pe care românii îl plătesc ca să viziteze castelul

Dacă dă guvernu’ legea cu închiderea supermarketurilor în weekend îl rog să mai dea și-o lege care să-i interzică lui Bartoș să aibă „Românii au

talent” în zilele în care eu am „Jocul Cuvintelor”. Și nu-mi mai dați exemplu Elveția.

La salarii și economie, acolo unde noi punem punct, ei pun virgulă,” a scris prezentatorul TV pe pagina sa de Instagram.

Supermarket-urile ar putea fi închise în weekend

Comercianții mici au cerut Guvernului închiderea supermarketurilor în weekend. Proprietarii magazinelor de dimensiuni reduse argumentează că această măsură ar genera oportunități echitabile pentru toți comercianții și ar revitaliza sectorul comerțului local.

Citește și: “Peste fix 9 luni se va naște” Dan Negru, anunț surprinzător pe internet. Despre ce este vorba

Motivul din spatele acestei inițiative este o scădere semnificativă a vânzărilor în aceste zile pentru magazinele de dimensiuni reduse.

În acest moment, discuțiile la nivel guvernamental sunt în curs și se așteaptă reacția oficială cu privire la această propunere. În plus, se iau în calcul posibile planuri de sprijinire a micilor comercianți din partea Executivului, deoarece este importantă menținerea unui mediu comercial echitabil și sustenabil pentru toți cei din această industrie.

În proiectul de lege, magazinele ar trebui să aibă următorul program:

- luni – vineri: de la ora 08:00 – 22:00

- sâmbătă: 08:00 – 14:00

- duminica: închis