Dan Negru spulberă mitul, duminică, la “Tu urmezi!”: “Am rămas la fel de darnic, așa cum mă știai”

Author: Oana Picerea

Dan Negru spulberă mitul, duminică, la “Tu urmezi!”

Sursa: Kanal D

Pentru publicul dornic de divertisment de calitate din România, duminica aceasta va fi una memorabilă, deoarece Dan Negru duce distracția la un alt nivel, într-o ediție specială a game show-ului "Tu urmezi!" difuzată duminică, la 20:00, la Kanal D. Invitata de excepție în această ediție este Alina Eremia, tânăra artistă iubită de întreaga țară.

Replicile amuzante din platoul emisiunii mai potolesc din emoțiile concurenților, iar Dan Negru știe să “facă risipă” de astfel de momente relaxante. 

Dan Negru spulberă mitul, duminică, la “Tu urmezi!”

În timp ce una dintre melodiile Alinei Eremia răsună în fundal, Dan Negru i se adresează zâmbind.  

" Stai așa, las-o așa. Stai că am niște bani! Alina, să-ți zic un lucru, am rămas la fel de darnic, așa cum mă știai.

Să nu-ți imaginezi că s-a schimbat ceva",  spune prezentatorul.

Citește și: Dan Negru, povești inedite de viață, la “Tu urmezi!”: “Mi-a spus că niciodată la televizor nu trebuie să arăți un obiect mic cu mâna, pentru ca publicul să nu-ți observe unghiile…”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cu un gest surprinzător, Dan Negru flutură o bancnotă pe care o scoate din buzunarul sacoului său, anunțând că este un premiu pentru cel sau cea din public care va răspunde corect la una dintre întrebările lui.

" Cu cine cântă Alina Eremia melodia aceasta?", răsună întrebarea, iar în fundal se aude una dintre melodiile din repertoriul Alinei Eremia. A reușit sau nu Dan Negru “să scape” de bancnotă și cum fac față provocărilor concurenții din această ediție a emisiunii puteți afla urmărind duminică, de la ora 20:00, o nouă ediție a emisiunii “Tu

urmezi!”, la Kanal D.