Dan Negru, surprins de reacția unui concurent de la “Jocul cuvintelor”: “În clipa în care o să candidezi, când o fi să fie, știi ce vor face adversarii tăi?”

Author: Oana Picerea

Dan Negru, surprins de reacția unui concurent de la “Jocul cuvintelor”

Sursa: Kanal D

În editia din aceasta seară a quiz show-ului "Jocul cuvintelor cu Dan Negru", difuzată la 23:00, la Kanal D, telespectatorii vor fi martorii unui moment inedit, generat de unul dintre cei cinci concurenti ai acestei editii. "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" continuă să aducă, pe lângă concursul în sine, si momente inedite și pline de surprize pentru telespectatori.

În editia de astăzi, Markus, un tânăr antreprenor din București, în vârstă de 25 de ani, a captat atenția telespectatorilor și a prezentatorului Dan Negru prin dezvăluirea facută inainte de startul jocului.

Dan Negru, surprins de reacția unui concurent de la “Jocul cuvintelor”

Înainte de a intra în competiție, Dan Negru a examinat cu atenție fisa de concurent a lui Markus și a descoperit cu uimire că tânărul aspiră să devină primar în Capitală în viitorul apropiat.

Citește și: „Sunt demodat, vreau reintroducerea obligatorie a uniformei școlare” Dan Negru, mesaj cu ocazia primei zile de școală

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Surprins de ambiția tânărului, prezentatorul a reacționat.   "Ai 25 de ani și deja gestionezi afaceri? Citesc în CV-ul tău că vrei, fiti atenți aici, să te faci primar! Vrei să te faci primar? În București, da? Vorbești serios că vrei să candidezi la Primărie? În clipa în care o să candidezi,

când o fi să fie, știi ce vor face adversarii tăi? Vor lua pasaje din emisiunea asta și vor zice: iată-l pe acest candidat Markus! Ia vedeți cum a răspuns el la întrebarea lui Negru!",
 i-a spus Dan Negru concurentului.

                 Cum s-au descurcat concurentii astazi cu definițiile enuntate de prezentatorul emisiunii urmariti într-o nouă editie “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, în această seară, de la 23:00, la Kanal D.