DAN PETRESCU, avere impresionantă. Ce afaceri deținea miliardarul care a murit în accidentul aviatic de la Milano?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 03 aug 2022, 08:25

Dan Petrescu a murit în accidentul aviatic de la Milano

Sursa: Captură YouTube

DAN PETRESCU a fost unul dintre cei mai bogați români. Află ce avere impresionantă și ce afaceri avea miliardarul care și-a pierdut viața în accidentul aviatic de la Milano.

Dan Petrescu, miliardarul român care avea o avere impresionantă, și-a pierdut viața într-un cumplit accident aviatic la Milano, tragedie în care au murit și soția acestuia, fiul în vârstă de 30 de ani, dar și alte 5 persoane. Iată ce afaceri avea Dan Petrescu și la cât este estimată averea miliardarului român.

Ce avere avea Dan Petrescu, miliardarul care și-a pierdut viața în accidentul aviatic de la Milano?

Dan Petrescu a fost unul dintre cei mai bogați români, însă pentru că a preferat să ducă o viață discretă, fără să iasă în evidență cumpărându-și mașini foarte scumpe sau făcându-și apariția la tot felul de petreceri mondene, despre miliardarul român se știu destul de puține lucruri. Averea acestuia este una impresionantă, afacerile conduse de el reușind să îl aducă în topul celor mai bogați români.

Averea lui Dan Petrescu, miliardarul care a murit după ce avionul pe care îl pilota s-a prăbușit la Milano, este una imensă. Potrivit informațiilor apărute după moartea miliardarului român, se pare că averea acestuia ar depăși 1 miliard de euro, însă există și surse care estimează averea miliardarului la aproximativ 3 miliare de euro.

Miliardarul Dan Petrescu a reușit să strângă o avere impresionantă de-a lungul anilor, afacerile acestuia fiind profitabile și aducându-i sume importante de bani.

Miliardarul Dan Petrescu deținea afaceri în domeniul imobiliar. Dan Petrescu avea mai multe terenuri, vile și apartamente. Se pare că omul de afaceri avea 150 de apartamente, dar și spații comerciale. În plus, câștiga sume importante din chirii, având în vedere că deținea mai multe terenuri pe care le închiria unor lanțuri mari de hipermarketuri. Se pare că toate contractele încheiate cu aceste hipermarketuri aveau o durată de peste 10 ani.

Blocurile de apartamente construite și deținute de Dan Petrescu i-au rotunjt acestuia veniturile, transformându-l într-un influent om de afaceri.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Era un om foarte bine din punct de vedere material, ceea ce se ştie, avea circa, nu exagerez, aproximativ 150 de apartamente numai în zona Primăverii, Herăstrău, Aleea Alexandru, plus foarte multe proiecte viitoare. Spaţii comerciale, multe de tot, vreau să vă mai spun şi de vile, absolut în locaţii superbe. De-a lungul timpului, veneau toţi la el să-i vândă şi cumpăra cele mai bune lucruri. Avea un fler extraordinar.”

, a spus Eduard Uzunov, om de afaceri, despre miliardarul Dan Petrescu, potrivit stirileprotv.ro.

Citeste si: CINE a fost Dan Petrescu, miliardarul care și-a pierdut viața în accidentul aviatic de la Milano?

Ce legătură exista între Dan Petrescu și Ion Țiriac?

Dacă pe Ion Țiriac îl cunoaște o țară întreagă, despre Dan Petrescu se știu destul de puține lucruri. Cu toate acestea, Ion Țiriac a afirmat în trecut că Dan Petrescu ar avea o avere chiar mai mare decât a lui. 

Dan Petrescu, miliardarul care a murit în accidentul aviatic de la Milano, a fost partener de afaceri cu Ion Țiriac. Se pare că cei doi au început să facă afaceri împreună imediat după Revoluție, atunci când Dan Petrescu a revenit în România. Miliardarul plecase în Germania în perioada regimului comunist pentru a scăpa de regulile impuse la acel moment.

Citeste si: Cine sunt cele 8 persoane care au murit în accidentul aviatic de lângă Milano. Milionarul Dan Petrescu și familia lui se numără printre victime

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul