Alertă în lumea fotbalului! Dan Petrescu, depistat pozitiv cu coronavirus

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 29 ian 2021, 13:35

Dan Petrescu, depistat pozitiv cu coronavirus. Vestea a venit după ce mai mulți jucători ai echipei CFR Cluj au fost testați pozitiv cu COVID-19.

Dan Petrescu, depistat pozitiv cu coronavirus. Antrenorul echipei CFR Cluj a fost testat pozitiv, acesta fiind al 10-lea caz depistat în cadrul echipei de fotbal.

Citeste si: Procurorii au luat decizia in cazul fostului ofiter MAI care a infectat zeci de medici de la Spitalul Gerota si alte persoane! Ce se intampla cu barbatul

Dan Petrescu, depistat pozitiv cu coronavirus

La CFR Cluj s-a dat alerta după ce mai multe persoane au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus. Pe lângă antrenorul Dan Petrescu, 4 jucători și 5 persoane care fac parte din staff au fost diagnosticate cu noul coronavirus, potrivit gsp.ro  

Citeste si: Anuntul premierului Ludovic Orban despre carantina: "Este foarte important sa..."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din primele informații se pare că Dan Petrescu va fi internat timp de cel puțin 48 de ore în spital, iar până în prezent nu există alte detalii referitoare la starea acestuia de sănătate.

 

Citeste si: Consiliul Judeţean Ilfov îşi suspendă activitatea. Toţi angajaţii vor sta acasă!

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.