Dan Puric, dezvăluiri inedite din căsnicia cu actrița Carmen Ungureanu. Motivul pentru care cei doi au divorțat: „Tăcerea poate să fie ucigașă”

Autor: Diana Bostan

Dan Puric a dezvăluit motivul divorțului de Carmen Ungureanu

Sursa: Captură YouTube- „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Marele actor Dan Puric a dezvăluit motivul divorțului de actrița Carmen Ungureanu. Maestru în pantomimă, ”Marele mut”, a vorbit despre momentul în care tăcerea poate ucigașă.

În cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Dan Puric a vorbit despre viața artistă, despre spectacolele de pantomimă, dar și despre viața de cuplu. Iată ce dezvăluiri a făcut marele actor din căsnicia cu actrița Carmen Ungureanu! 

Motivul pentru care Dan Puric și actrița Carmen Ungureanu s-au separat

Dan Puric și actrița Carmen Ungureanu au divorțat după o căsnicie care a durat 12 ani, motivul separării fiind descris de marele actor ca fiind legat de comunicare.

Cei doi s-au cunoscut la casa de cultură din Botoșani, iar el a fost cel care a încurajat-o pe Carmen să urmeze Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică (IATC).

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul

Împreună au format nu doar o familie, cei doi având împreună și un fiu, ci și o echipă pe scenă, fiind parteneri atât în viața personală, cât și în cea profesională.

Despre motivele despărțirii lor, Dan Puric a reflectat că uneori tăcerea poate fi la fel de devastatoare ca și vorbele, subliniind importanța unei comunicări deschise în relații. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

„Tăcerea poate să fie ucigașă. Să te ferească Dumnezeu de femeia care tace. Mai bine să vorbească.

Sunt tăceri copleșitoare, sunt tăceri tragice, sunt tăceri parșive, sunt tăceri înșelătoare, pline de răutate, sunt tăceri pline de înțelepciune. Important este să citești tăcerea și când se instalează tăcerea nimic nu mai poate fi reparat. Tăcerea poate să fie o prăpastie pe care nu o mai trece nimeni”, a spus Dan Puric, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Actorul a învățat să asculte inima unei femei

Tot în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Dan Puric a dezvăluit faptul că a învățat să asculte inima unei femei datorită influenței puternice pe care au avut-o inimile mamei și bunicii sale asupra sa.

Citește și: Gestul uluitor pe care l-a făcut Dan Puric la moartea tatălui său: „Nu am făcut în viața mea lucrul acesta” Actorul a trebuit să prindă putere pentru a lupta alături de mama sa în lupta cu cancerul

El consideră că această abilitate l-a conectat profund cu latura sa emoțională, dar și că uneori a simțit că este o povară, deoarece responsabilitatea de a înțelege și de a răspunde la nevoile unei femei poate fi copleșitoare. Actorul a subliniat importanța acestei conexiuni interioare, referindu-se la un poet care a contemplat ideea că, indiferent de cât de mică este distanța dintre el și iubita sa, aceasta poate fi divizată la infinit.

„Eu tot timpul am învățat să ascult inima unei femei pentru că i-am ascultat inima mamei și a bunicii. E ceva care într-un fel m-a și condamnat. Aș vrea doar atât să continui ce spunea un mare poet care a ascultat inima unei femei. ”Între mine și iubita mea este o distanță mică, orice distanță, oricât e mică ar fi, este divizibilă la infinit. Asta înseamnă că eu apropiindu-mă de iubita mea, în fiecare secundă, sărut eternitatea”.”, a mai spus marele actor.