Dan Sova a incercat sa isi convinga colegii din comisia juridica ca este nevinovat

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 02:04

Cu o cafea intr-o mana si un carnetel in cealalta, senatorul Dan Sova soseste la comisie sa isi studieze dosarul de peste 2700 de pagini!

Este imbracat de aceasta data in costum. Iar ochiul vanat pare ca s-a vindecat! Avocat de meserie, politician cu o ascensiune fulminanta si totusi, fara cuvinte in fata noilor acuzatii aduse de procurori! Senatorul intra si iese din sala comisiei, intr-un du-te vino continuu. Dar nu scoate o vorba. Dupa 3 ore sosesc si colegii juristi. Printre ei, senatorul Florentina Jipa, cea care data trecuta l-a miruit pe mai-tanarul coleg.

10 minute! Atat le-a vorbit Sova colegilor! Iar apoi a plecat grabit! Pe holuri, cu jurnalistii dupa el, Sova incearca sa zambeasca si sa evite orice intrebare! Cativa metri il despart de liftul salvator. Sova ramane, insa, la fel de tacut!
Desi le-a spus colegilor din comisie ca e nevinovat, votul i-a fost potrivnic. Miercurea viitoare Dan Sova va afla daca ai sai colegi il scapa sau nu de retinere si arestare preventiva!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”