Dan Voiculescu este nonconformist! Iata ce a facut inainte sa intre in sala de judecata

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:21

Cand vine la instanta, Dan Voiculescu este nonconformist! Dupa celebra ipostaza de la DNA, cu ochelarii de soare fara lentila, acum a ales un alt mod de a se manifesta inainte sa intre in sala de judecata!

Procesul in care este inculpat Dan Voiculescu trebuia sa inceapa la ora 9 la Curtea de Apel Bucuresti, insa sedinta a fost suspendata! Asa ca, s-a oprit la o cafenea impreuna cu aparatorii din dosar.

Nu a stat mai mult de o jumatate de ora! Timp era destul ca sa se intoarca la ora 12.30 cand se lua dosarul sau! A incercat sa treaca de jurnalisti. A incercat sa treaca de zecile de camere.

I-a dat si o replica si lui Capatana- pe care o veti auzi in materialul audio-video.

Astazi judecatorii au pus sechestru asigurator pe averea lui Dan Voiculescu! Aparatorii au depus cereri prin care voiau sa schimbe completul de judecata, insa a fost respinsa! Dan Voiculescu este acuzat ca a prejudiciat statul cu peste 60 de milioane de euro in Dosarul Institutului de Cercetari Alimentare.
##VIDEO116213##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.