Dana Budeanu, surprinsă alături de Sofia Vergara și Anastasia Soare pe Coasta de Azur. Cum au petrecut în vacanța de lux și ce ținute au purtat cele două românce

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 02 aug 2024, 16:31

Dana Budeanu și-a petrecut vacanța alături de Sofia Vergara și Anastasia Soare.

Sursa: Profimedia

Dana Budeanu și Anastasia Soare au fost fotografiate în Monaco în compania celebrei actrițe Sofia Vergara și a noului său partener, chirurgul ortoped Justin Saliman.

Anastasia Soare și Dana Budeanu s-au bucurat de o vacanță luxoasă pe Coasta de Azur, alături de prietenii lor celebri, marcând astfel o apariție remarcabilă.

Citește și: Dana Budeanu, imagini rare cu fetele ei. Cât de mult au crescut gemenele creatoarei de modă

Dana Budeanu și-a petrecut vacanța alături de Anastasia Soare și Sofia Vergara

Sofia Vergara, care a trecut recent printr-un divorț de actorul Joe Manganiello, trăiește acum un nou capitol romantic alături de Justin Saliman.

Relația lor, începută în octombrie 2023, a devenit tot mai serioasă, iar această ieșire în Monaco este una dintre cele mai semnificative apariții de până acum.

Citește și: Celebra Anastasia Soare, în premieră în România cu fiica sa! „Este o mare mândrie pentru mine” Iată cât de frumoasă este Claudia și ce profesie a îmbrățișat!

Potrivit utv.ro, actrița a strălucit într-o rochie neagră, fără bretele, pe care a accesorizat-o cu pantofi sport albi și o geantă Chanel, în timp ce Dana Budeanu a atras toate privirile

cu o fustă albă și o bustieră decoltată, evidențiindu-și stilul inconfundabil.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Pe contul său de Instagram, Sofia Vergara a împărtășit câteva imagini din vacanța sa idilică, petrecută alături de iubitul său Justin Saliman, de fiul ei Manolo, și de prietena sa apropiată, Anastasia Soare.

Conform sursei menționate anterior, Dana Budeanu a fost și ea prezentă, însoțită de cele două fiice ale sale, precum și de câțiva prieteni apropiați, printre care miliardarul Puiu Popoviciu și iubita lui Dorothy Constantin, alături de Andrei Hrebenciuc.

Această reuniune a fost un prilej perfect de relaxare și răsfăț pentru vedete.

Anastasia Soare este printre cele mai bogate femei din SUA

Anastasia Soare, cunoscută sub numele de "Regina Sprâncenelor", se afla, în anul 2023, pe locul 31 în topul Forbes al celor mai bogate femei din Statele Unite care au reușit prin forțe proprii, conform observatornews. Cu o avere estimată la aproximativ 790 de milioane de dolari, românca a depășit vedete precum Madonna, Beyoncé, Barbara Streisand și Serena Williams.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Anastasia Soare, una dintre cele mai bogate femei din Statele Unite

Anastasia Soare este singura româncă din acest prestigios top Forbes, demonstrând astfel succesul său remarcabil în industria frumuseții. Averea sa impresionantă se datorează în mare parte faimei și succesului brandului său de cosmetice, Anastasia Beverly Hills, recunoscut la nivel mondial pentru produsele sale inovatoare de înfrumusețare, în special pentru cele dedicate sprâncenelor.

Celebrități de renume mondial, precum Oprah Winfrey, Naomi Campbell și Jennifer Lopez, au fost clientele sale, contribuind la consolidarea reputației sale în industria de beauty. 

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.