Dana Criminala, criza de gelozie ca Leo de la Strehaia s-a dat la o blonda: "Tu nu te-ai dus la targ pentru cadouri, ci ca sa flirtezi!" Ce a raspuns el

Editor: Bogdan Mihai Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:46

Leo de la Strehaia a vizitat celebrul Targ de Craciun care se afla in Piata Constitutiei. Acesta a fost insotit de mama lui, doamna Maria, si de Pintea, nepotul lui.

Cei trei s-au plimbat in Targul de Craciun, au vizitat toate cabanutele si produsele expuse, au mancat carnati la gratar si au baut vin fiert. La un moment dat, atentia lui Leo de la Strehaia a fost atintita asupra unei fete blonde care vindea mancare. Ce l-a pasionat pe printul tiganilor a fost asemanarea dintre vanzatoare si Loredana Chivu, fosta asistenta tv pentru care a avut sentimente puternice anul trecut.


"Ai facut sacrificii pentru mine? Oi vrea un copil. Am cerut numarul fetei pentru ca vinde mancare bio si sa o sun ca sa ne pregateasca si noua ceva. Anca, spune ce vrei sa fac de sarbatori. Vin si stau si cu tine, si cu Dana. Sau vii si stai tu cu noi", a spus in gluma Leo de la Strehaia.
Anca de la Strehaia a intrat in direct la WOWbiz si s-a aratat nemultumita de ce se intampla.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


"Nu ma bucura cu nimic sarbatorile, sunt singura. Eu nu sunt dispusa sa accept sa ma plimb cu Dana, sa fiu prietena cu ea.
Pentru ce sa fiu eu sclava lor, sa sufar? Nu sunt bataie de joc sa ma uit la Dana cum sta langa Leo si eu sa plang intr-un colt. Nu vin la Bucuresti, tie ti-ar placea sa fac sarbatorile cu altcineva? Ce sa fac singura aici? Eu nu am nimic aici. Nu vreau sa vin sa stau cu Dana, mai bine ma omor. Ce, esti legat de ea?", a marturisit Anca de la Strehaia pentru WOWbiz.


Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.