„Dana, închide-te, că ăsta îți va lua viața”. Ce s-a întâmplat în noaptea de dinaintea calvarului prin care a trecut Dana Roba

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 08 aug 2023, 10:00

Timp de mai bine de un an, Dana Roba susține că a primit amenințări cu moartea din partea lui Daniel Balaciu

Sursa: Captură video

Dana Roba a fost la doar un pas de a-și pierde viața, după ce Daniel Balaciu a atacat-o cu bestialitate. Cu doar o seară înainte, susține make-up artista, acesta s-a pregătit temeinic, în speranța că își va putea duce planul diabolic la îndeplinire.

Dana Roba a fost invitată în emisiunea „În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță și difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, unde a făcut dezvăluiri înfiorătoare despre orele de dinaintea tragediei. Make-up artista este convinsă că Daniel Balaciu a premeditat totul și speră ca acesta să nu scape fără să plătească.

Semnele care au convins-o pe Dana Roba că Daniel Balaciu a premeditat totul

Timp de mai bine de un an, Dana Roba susține că a primit amenințări cu moartea din partea lui Daniel Balaciu, iar acestea reprezintă primul indiciu că totul a fost premeditat. Ceea ce a convins-o de acest lucru, de fapt, au fost ultimele sale acțiuni de dinaintea tragediei.

În seara dinaintea zilei cu pricina, Daniel Balaciu și Dana Roba au fost plecați de acasă, separat. Acesta s-a întors acasă înaintea timp, în care, susține ea, a ascuns ciocanul cu care a lovit-o, într-un sertat, în bucătărie.

Citește și: Dana Roba, în lacrimi: „Am fost prea rebelă” Ce a determinat-o pe make-up artist să plece de acasă la vârsta de 18 ani

„Văd că nu mai e cheia de la dormitorul meu, cu care mă închideam. De când am băgat divorțul, mă închideam. Tatăl meu mi-a zis: «Dana, închide-te, că ăsta îți va lua viața» (...)”.

Când și-a întrebat fostul soț unde este cheia, deoarece era prima dată când nu o mai găsea, Daniel Balaciu i-a răspuns: „Dar ce, crezi că te violez, bă, nebuno? Dormi fără cheie, ce are?»”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Rugăciunea spusă de Dana Roba, în seara de dinaintea bătăii

Fără să știe ce avea să i se întâmple în doar câteva ore, înainte de somn, Dana Roba s-a închinat și i-a cerut lui Dumnezeu să o ajute și să nu permită nimănui să îi rănească fetele. „«Doamne, te rog din toată inima mea, oricine ar vrea să se atingă de copiii mei, să le facă ceva rău, Duhul Sfânt să îi protejeze și nimeni să nu le poată face nimic rău, iar mie, dacă diavolul vrea să mi se întâmple ceva rău, Tu să fii cu mine».

Așa m-am rugat în noaptea aia. Eu dorm cu batic în cap. Am adormit cu batic în cap”, a mai povestit Dana Roba.

Citește și: Dana Roba a primit flori de la un bărbat misterios! Lucrurile încep să se așeze pentru make-up artistă după trauma suferită

„Eu cred că el nu a dormit toată noaptea.

El dormea în living (n.r. sufragerie)(...) Și-a făcut bagajele omul, ca să fugă, a luat actele, a avut vreme să aducă ciocanul. Omul s-a pregătit remarcabil pentru moartea mea”, a mai declarat make-up artista.