Dana „Marijuana” a condus sub influența substanțelor interzise. Polițiștii au prins-o pe artista hip-hop în stațiunea 2 Mai

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 22 aug 2024, 11:51

Dana Marijuana, prinsă de polițiști în trafic în timp ce conducea sub influența drogurilor

Sursa: Instagram

Dana Coteanu, cunoscută publicului sub numele de Dana Marijuana, a fost prinsă miercuri noaptea sub influența drogurilor, în stațiunea 2 Mai.

Artista hip-hop a fost oprită de polițiști în trafic în noaptea de miercuri spre joi. Potrivit unor surse citate de Realitatea Plus, Dana Marijuana a fost testată pozitiv pentru amfetamină și canabis.

Citește și: Dana Marijuana, dezvăluiri tulburătoare din adolescență: „Simțeam că dimineața nasc și că noaptea mor!”. Artista a fost internată într-o clinică de psihiatrie

Dana „Marijuana”, prinsă de polițiști în timp ce conducea sub influența drogurilor prin stațiunea 2 Mai 

Stațiunea 2 Mai a devenit recent cunoscută pentru un tragic accident provocat de Vlad Pascu,  iar acum este din nou în atenția publicului prin acest incident nefericit. După ce a fost oprită de poliție, artista a fost dusă la audieri pentru clarificarea situației.

Din păcate, aceasta nu este prima dată când Dana Marijuana se confruntă cu probleme legate de consumul de substanțe interzise.

Artista, care a fost o figură importantă în scena hip-hop din România, a avut în trecut dificultăți similare.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

Citește și: Iubitul Danei Marijuana a murit într-un accident de muncă! Cine era Daniel Burlacu, fost campion de kempo

Pe lângă problemele cu drogurile, Dana Coteanu se confruntă și cu dificultăți financiare. Ea este mama unei fetițe și a recunoscut în declarații anterioare că locuiește într-un container, deoarece nu are suficiente resurse financiare pentru a-și plăti facturile. 

 


Recent, Bianca Drăgușanu a explodat pe rețelele sociale, pentru că a primit amendă pentru o încălcare legată de parcarea bolidului său de lux.