Dana Marijuana, dezvăluiri tulburătoare din adolescență: „Simțeam că dimineața nasc și că noaptea mor!”. Artista a fost internată într-o clinică de psihiatrie

Autor: Diana Ghita

Dana Marijuana „În oglindă”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Dana Marijuana este o celebră cântăreață de muzică rap și hip-hop. Aceasta a devenit cunoscută în rândul publicului în timp ce cânta în renumita trupă ,,La Familia”.

Dana Marijuana a fost invitatul special din ediția de sâmbătă, 28 octombrie, a emisiunii „În oglindă”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive. În cadrul interviului, prezentatorul Mihai Ghiță a adus-o în fața oglinzii pe Dana Marijuana, care a refăcut traseul propriei vieți, rememorând experiențele tumultuoase prin care a trecut până în prezent.

Viața Danei Marijuana a luat o întorsătură neașteptată

Pentru o bună perioadă de timp, numele Danei Marijuana a fost puternic mediatizat, întrucât aceasta s-a aflat în centrul mai multor scandaluri difuzate la televizor. Artista a trecut prin diverse certuri atât cu propriul tată, cât și cu primul ei soț.

Deși a avut parte de o copilărie fericită, făcând parte dintr-o familie frumoasă și împlinită, lucrurile au început să se schimbe, încetul cu încetul, pentru Dana.

Încă din adolescență, cântăreața a început să aibă parte de o viață foarte tumultuoasă. Moartea mamei și debutul episoadelor de violență din partea tatălui au afectat-o considerabil.

„Când eram puștoaică aveam niște trăiri foarte intense, dureri de cap, aveam niște stări groaznice. La un moment dat simțeam că dimineața nasc și că noaptea mor!”, a mărturisit Dana Marijuana.

Cu trecerea timpului, vedeta a vrut să-și explice ce se întâmpla, de fapt, cu ea, așa că s-a gândit să se înscrie la facultatea de psihologie.

Însă, până și-a început studiile, cântăreața a trecut prin niște experiențe desprinse, parcă, din filme.

„Până să ajung la facultate mi s-au întâmplat niște lucruri paranormale. La facultate m-am dus după ce am intrat în spital și după ce am avut niște trăiri din care ai mei au crezut că mă sinucid, deși eu am avut niște semne.”, a dezvăluit artista.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Iubitul Danei Marijuana a murit într-un accident de muncă! Cine era Daniel Burlacu, fost campion de kempo

Dana Marijuana a trecut prin multe momente dificile

Dana Marijuana a explicat în ce constau episoadele paranormale prin care trece încă de la o vârstă fragedă. Aceasta a spus că aude voci, care, în principiu, îi sunt de ajutor, însă, uneori, se confruntă și cu fenomene negative, de care scapă cu greu.

„De când eram foarte mică auzeam voci, cum aud și în ziua de astăzi, care mă ajută. Unele mă ajută sau când intervin, deja, pe invers încep să fac rugăciuni, astfel încât să le îndepărtez.”, a povestit vedeta.

Aceste lucruri l-au determinat pe tatăl ei să o interneze într-o clinică de psihiatrie, întrucât bărbatului îi era teamă ca fiica lui să nu-și pună capăt zilelor, din cauza respectivelor episoade în care auzea voci, cu toate că Dana susținea că se simțea foarte bine.

„M-au dus ai mei pentru că au crezut că mă sinucid, deși mie îmi era foarte bine.”, a adăugat Dana Marijuana.

În respectiva clinică, artista era privată de libertate și obligată să ia pastilele pe care personalul medical i le dădea. Acolo, ea s-a simțit total singură, întrucât nimeni nu voia s-o asculte și s-o înțeleagă, simțind că toți erau împotriva ei.

„Nu aveam nicio forță, nimeni nu mă înțelegea! Eram ultimul copil asupra căruia se răsfrângeau toate.(...) Luptele eu le-am dus. Groaznic!”,  a explicat cântăreața, cu lacrimi în ochi.

Citește și: Cristina Demetrescu face dezvăluiri cutremurătoare din cariera sa! Aceasta a vorbit despre harul cu care este înzestrată: ,,Aș putea să aflu data morții cuiva... și chiar a murit”