Dana Roba a ajuns, din nou, la spital! Primele imagini postate de aceasta

Author: Diana Bostan
Actualizat: 14 nov 2023, 18:20

Dana Roba a ajuns, din nou, la spital

Sursa: Instagram- Daniela Roba make-up artist

Dana Roba și-a îngrijorat fanii după ce a ajuns, din nou, la spital. Vedeta a postat totul pe contul său personal de Instagram.

Coșmarul Danei Roba nu s-a încheiat. Bătaia cu ciocanul încasată de la fostul soț a lăsat urmări grave pe trupul acesteia. Vedeta s-a prezentat în cabinetul de neurochirurgie, în cursul zilei de astăzi.

Dana Roba a ajuns din nou la spital

Vedeta a luat prin surprindere pe toată lumea cu ultima sa postare. Aceasta s-a prezentat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, acolo unde cel mai probabil a efectuat un nou control, în urma operației suferite la cap, după ce fostul soț a lovit-o în mod brutal cu ciocanul.

Citește și: ”Prima iubire nu se uită niciodată” Dana Roba, mesaj emoționant pentru iubitul său. Ce spune make-up artistul despre povestea lor de dragoste

Dana Roba nu a dat detalii despre vizita făcută în cabinetul medicului neurochirurg, însă fanii vedetei speră că aceasta se simte bine. La începutul verii, Dana Roba a fost supusă unei operații pe creier, însă aceasta declara că ar trebui să fie supusă unei noi intervenții.

„Medicul mi-a spus deja că nu am voie să trăiesc fără operația la cap. A zis că nu pot să trăiesc așa pentru că am nevoie să cresc două fete normal, asta a fost reacția medicului. Eu m-am gândit să îmi las un breton des și să mă obișnuiesc cu ideea că am fruntea crăpată, dar a spus că nu se poate așa ceva”,  a declarat vedeta, pentru  WOWbiz.ro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Vedeta ar avea nevoie de o operație prin care să-i fie montat un strat învelitor pentru creier, însă prețul acestei operații ajunge la 50.000 de euro.

Dana Roba are parte de tot sprijinul partenerului său

În urmă cu câteva zile, Dana Roba a postat o fotografie emoționantă alături de Beni. Vedeta a dezvăluit faptul că acesta este prima ei iubire și că nu l-a uitat niciodată.

Cei doi îndrăgostiți au planuri mari de viitor și se sprijină reciproc pe toate planurile.

Make-up artistul susține că multe femei se regăsesc în povestea ei și că după ani de zile au ajuns să se căsătorească cu primul iubit. Dana Roba îi este recunoscătoare divinității pentru faptul că ea și Beni s-au regăsit și pentru faptul că au rămas la fel de îndrăgostiți.

Citește și: Beni, iubitul Danei Roba, are doi copii! Bărbatul a vorbit în premieră despre faptul că are experiență în rolul de părinte

”  Prima iubire nu se uită niciodată…Sunt sigură că multe femei s-au regăsit în povestea mea și au ajuns după ani de zile să se căsătorească cu primul iubit. Eu îi mulțumesc Lui DUMENZEU, deși nu m-am gândit vreodată că voi mai putea fii împreună cu Beni ”, a scris Dana Roba pe contul său de Instagram.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.