Dana Roba a primit flori de la un bărbat misterios! Lucrurile încep să se așeze pentru make-up artistă după trauma suferită

Author: Lavinia Medrea

Lucrurile încep să se așeze pentru make-up artistă după trauma suferită

Sursa: Instagram Dana Roba

Încetul cu încetul, viața Danei Roba începe să revină la normal după trauma pe care i-a provocat-o fostul ei soț, Daniel Balaciu.

În urmă cu două luni, Dana Roba a fost bătută cu bestialitate de soțul ei, Daniel Balaciu, cu un ciocan. Vedeta a avut capul desfigurat, iar medicii nu i-au dat șanse de supraviețuire văzând starea în care s-a aflat. Doar o minune a salvat-o pe make-up artistă din ghearele morții.

Dana Roba a primit flori de la un bărbat misterios

Dana Roba dovedește în fiecare zi că este una dintre cele mai puternice femei din lume. Vedeta încearcă să se bucure de a doua șansă la viață pe care i-a dat-o Dumnezeu, după ce a scăpat-o din ghearele morții în urma bătăii crunte pe care a primit-o de la fostul ei soț, Daniel Balaciu. 

Citește și: Dana Roba, luată la rost de fani după ce a postat o poză alături de Beniamin: „Ți-ai pierdut credibilitatea”

Recent, Dana Roba a postat un videoclip cu un superb buchet de trandafiri roșii pe care l-a primit. Poate este un semn că vedeta își reface și viața amoroasă pe lângă cea personală. Nu se știe cine este bărbatul misterios care i-a oferit trandafirii roșii ca focul, dar se vede de la o poștă că vedeta este fericită după ce a primit acest cadou minunat, având în vedere că iubirea și gesturile de afecțiune i-a lipsit mult timp Danei Roba, chiar și în timpul căsniciei.

Dana Roba, povestiri groaznice despre cum a fost agresată de fostul soț

În emisiunea „În oglindă”, Dana Roba a vorbit despre cât de groaznic este fostul ei soț, Daniel Balaciu, și cum acesta i-a făcut viața un iad.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Mi-am dat seama cu cine stau în casă.

Efectiv s-a transformat în demon. A început să mă înjure foarte dur, proastă, în toate felurile, nici nu pot să reproduc înjurăturile că sunt prea dure!”, a declarat Dana Roba.

„Înainte cu o săptămână sau două de dezlegarea trompelor m-a bruscat, m-a strâns de gât și mi-a zis că mă omoară dacă îmi dezleg trompele și dacă nu renunț”, a mai spus Dana Roba. 

Citește și: Exclusiv! Ce sumă de bani cere Dana Roba ca daune morale și materiale de la fostul soț, în instanță: „După operația la cap am rămas cu niște traume”

Daniel Balaciu și-a exprimat dorința de a o vedea moartă pe Dana Roba, povestea make-up artista, deoarece în timp ce o lovea cu ciocanul auzea ce vorbe crunte îi arunca.

„Când mi-a dat primul ciocan aici (n.r.: în spatele capului), m-am întors și am apucat să văd geamul. Și am văzut că se îmbina ziua cu noaptea.

Te omor, c*rva dr*cului, pocăita dr*cului, vreau să mori, să te văd întinsă, moartă pe masă (n.r.: vorbele lui Daniel Balaciu)!

Îmi spunea: Mori, mă! Mori! , a povestit Dana Roba.