Dana Roba a răbufnit după ce fanii au acuzat-o că și-a refăcut viața: ,,Criticat și urât de oameni''

Author: Diana Ghita
Actualizat: 13 sep 2023, 15:57

Dana Roba primește critici dure din partea oamenilor

Sursa: Instagram

În urmă cu câteva luni, Dana Roba a trecut prin coșmarul vieții ei după ce a fost torturată de către propriul soț.

Make-up artista vedetelor a supraviețuit în mod miraculos după ce Daniel Balaciu a încercat să-i pună capăt zilelor.

Citește și: Ies la lumină detalii halucinante despre Daniel Balaciu! Acesta ar fi fost atras de bărbați: ,,El îmi spunea că vorbește cu băieții”

Prin ce a trecut Dana Roba

Dana Roba a fost transportată în stare critică la spital după ce fostul ei soț a atacat-o cu cruzime.

Acesta a lovit-o de mai multe ori cu un ciocan în cap, lăsând-o să zacă ore în șir într-o baltă de sânge.

Ulterior atacului nemilos, medicii nu i-au dat vedetei multe șanse de supraviețuire, însă, după operația pe creier, care a durat 9 ore, aceasta a supraviețuit, în mod miraculos.

După mai multe intervenții chirurgicale, Dana Roba a făcut progrese vizibile, recuperându-se încetul cu încetul.

Acum, viața ei reintră, cu pași mărunți, pe făgașul normal. Aceasta și-a reluat activitatea profesională, ba chiar s-a reîntâlnit și cu iubitul ei din tinerețe, Beniamin, alături de care și-a reluat povestea de dragoste.

Citește și: Dana Roba, luată la rost de fani după ce a postat o poză alături de Beniamin: „Ți-ai pierdut credibilitatea”

Povestea Danei Roba și a lui Beni

În urmă cu mulți ani, Dana Roba a avut o frumoasă relație cu Beni, însă aceasta a luat sfârșit din cauză că bărbatul nu a vrut să se pocăiască. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Deși, în cei 14 ani în care nu s-au mai văzut, cei doi și-au refăcut viețile, soarta i-a readus împreună pe Dana și Beniamin.

Acesta a auzit despre calvarul prin care a trecut bruneta și s-a dus imediat la spital, pentru a vedea în ce stare se afla fosta lui iubită.

„Când am auzit nenorocirea pe care a trăit-o Dana, am rugat familia să mă lase sa o văd măcar o dată… când am văzut-o m-am reîndrăgostit de ea și i-am jurat ca voi fi alături de ea și că orice ar fi, voi lupta pentru ea.

Te iubesc Dănutza mea”, a scris Beni într-o postare pe Facebook.

Acum cei doi trăiesc clipe frumoase împreună, iar bărbatul face toate eforturile pentru a o ajuta pe vedetă să-și revină psihic și sufletește după chinurile la care a fost supusă.

Citește și: „Dacă se leagă relația, ne căsătorim”. Când s-au cunoscut, de fapt, Dana Roba și Beniamin, noul ei iubit. Cum a început povestea lor de dragoste

Fanii au acuzat-o pe Dana Roba că și-a refăcut viața

Chiar dacă majoritatea fanilor se bucură pentru că Dana Roba și-a găsit liniștea în brațele lui Beniamin, există și guri rele, care o critică pentru că a început o relație cu el într-un timp atât de scurt.

În privința acestor judecăți, make-up artista a postat, recent, un story pe Instagram în care și-a arătat atitudinea față de răutățile internauților. Aceasta a distribuit un clip în care este prezentat un mesaj cu o puternică semnificație spirituală.

,,Bucuria mea este să îl slujesc pe Dumnezeu și să fac voia Lui în viața mea. Și chiar dacă sunt criticat și urât de oameni, mă bucur și atunci, răsplata mea va fi foarte mare în cer.'',  au fost rândurile distribuite de către Dana Roba.

Citește și: E oficial! Dana Roba și-a refăcut viața! Cine este iubitul ei și cum o răsfață acesta în fiecare zi

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.