Dana Roba a recunoscut "Șansele ca eu să trăiesc au fost 0 %"Cum a reușit make-up artistul să supraviețuiască atacului

Author: Diana Bostan
Actualizat: 02 oct 2023, 15:37

Dana Roba despre momentele terifiante prin care a trecut

Sursa: Instagram- Daniela Roba make-up artist

Dana Roba a trecut prin clipe de groază în urmă cu câteva luni, după ce a fost mutilată cu ciocanul de fostul soț. Aceasta a dezvăluit cum a reușit să supraviețuiască.

În momentul în care Dana Roba a ajuns la spital, medicii nu i-au mai dat șanse de supraviețuire. Make-up artista și-a revenit, iar motivul forței sale este înduioșător.

Dana Roba a luptat pentru fetițele sale

Având 0% șanse de supraviețuire, Dana Roba s-a gândit la un singur lucru, la fetițele sale și ce se va întâmpla cu ele dacă aceasta nu va mai fi.

Spre uimirea medicilor, Dana Roba s-a recuperat, iar acum se află alături de cele două minuni ale sale.

Citește și: Fostul soț al Danei Roba a fost trimis în judecată! De ce infracțiune este acuzat bărbatul

Dana Roba susține că legătura dintre ea și fiicele sale este una extrem de puternică, mai puternică și decât moartea. Make-up artistul s-a luptat pentru viața ei doar de dragul fetițelor sale, iar acum se poate bucura de fiecare secundă alături de ele.

Citește și: Ce pedeapsă riscă fostul soț al Danei Roba „ Nu-i pare rău, se uita sadic la mine” Make-up artistul a dezvăluit de ce a mers fără avocat la confruntare

”Cea mai mare dragoste pe care mi-a dăruit-o Dumnezeu, sunt fetițele mele. Le iubesc enorm, iar noi nu am putea trăi, una fără cealaltă. Acesta este motivul pentru care Dumnezeu mi-a dat din nou viață, și nu a îngăduit să mor”, a

spus Dana Roba, pe contul său personal de Instagram.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Make-up artistul a fost la un pas de moarte

După ce medicii nu i-au mai dat șanse de supraviețuire, Dana Roba este convinsă de faptul că acum este mult mai puternică pentru fetițele sale. Make-up artistul este de părere că nimic nu este întâmplător, iar a scăpat cu viață în urma atacului pentru a-și atinge scopul în viață, acela de a le ocroti pe cele două fiice.

Citește și: Cine s-a opus căsătoriei dintre Narcisa Guță și primul soț „Nu a fost de acord, au fost niște scandaluri” Șefa Narcisa a dat cărțile pe față

„Șansele ca eu să trăiesc au fost 0%, iar înaintea Lui Dumnezeu orice lucru este cu putință. El m-a ridicat, iar astăzi Chantal și Celine au cea mai puternică mamă”, a

scris Dana Roba, pe Instagram.

Dana Roba și cele două fetițe petrec extrem de mult timp împreună, iar aceasta încearcă să le facă toate poftele. Cele două fetițe sunt atât de atașate de mama lor, încât atunci când s-a reîntors la muncă, acestea au început să plângă și să o implore să rămână cu ele acasă.

Citește și: Primele declarații ale Danei Roba, după întâlnirea cu fostul soț: „I-am arătat cicatricea, l-am întrebat de ce mi-a făcut asta”

Vedeta are grijă ca fetițele să aibă parte de activități educative și de cât mai multe plimbări în natură. În ciuda celor întâmplate cu Daniel Balaciu, Dana Roba și-a dus fetițele în vizită la bunicii din partea tatălui.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.