Dana Roba a sărit în apărarea lui Beni! „Eu știu prin ce am trecut și cine a fost alături de mine!” Iată cine sunt persoanele din familia ei care nu îl acceptă pe noul ei iubit

Author: Ana Filip
Actualizat: 07 nov 2023, 23:39

Dana Roba a recunoscut că sunt persoane din familia ei care nu îl acceptă pe noul ei iubit! Iată ce declarații uluitoare a făcut vedeta! „Faptul că fetele mele îl iubesc, e o lucrare făcută de Dumnezeu!”

Deși a trecut prin cea mai neagră și cumplită perioadă a vieții sale, Dana Roba a găsit forța interioară de a lupta pentru a se vindecă și pentru a merge mai departe de dragul fiicelor sale. În toată această perioadă dificilă vedeta l-a avut alături de pe bărbatul care a sprijinit-o moral și a ajutat-o să își revină după trauma teribilă cauzată de fostul ei soț. Cel care i-a oferit sprijinul și iubirea lui a fost Beni, care i-a devenit și partener de viață.

De curând, Dana Roba le-a mărturisit fanilor ei faptul că sunt persoane din familia ei care nu sunt de acord cu noua ei relație. Însă aceasta este fericită totuși că fiicele ei îl plac pe Beni și l-au acceptat în viața lor.

Dana Robă a recunoscut că sunt persoane din familia ei care nu îl acceptă pe noul ei iubit

Dana Roba a făcut de curând câteva declarații în cadrul unui interviu exclusiv, despre faptul că în familia ei sunt persoane care nu îl acceptă pe noul ei iubit, Beni, care i-a fost

alături în cea mai dificilă perioada din viața ei. Vedeta a dezvăluit ce a determinat-o să se îndrăgostească atât de tare de Beniamin, încă din primele momente în care l-a revăzut la spital.

Citește și: Felicitări! Dana Roba a invitat pe toată lumea: „Cel mai importat eveniment din viața mea de până acum!!!”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Atunci când eu am venit de la spital și eram cheală, cu mâinile în ghips de la coate în jos, mi-a fost foarte greu să mă privesc în oglindă spartă în cap. Horror! Beni a fost lângă mine și îmi spunea în fiecare zi că sunt frumoasă. Asta pe mine m-a ajutat foarte mult. Îmi spunea că sunt pentru el că și cum eram la 17 ani, cu părul lung.


Foarte mult m-a ajutat pe mine treaba asta, iar oamenii care sunt din familia mea și nu înțeleg prin ce am trecut eu și nu vor să îl accepte pe Beni pe mine nu mă interesează. Sunt persoane din familia mea care nu vor să îl accepte pe Beni, dar pe mine nu mă interesează. Eu știu prin ce am trecut și cine a fost alături de mine.
Faptul că fetele mele îl iubesc pe el foarte mult, în primul rând eu, consider că e o lucrare făcută de Dumnezeu.”,
a spus Dana Roba, pentru wowbiz.ro

Citește și: Anamaria Prodan și Dana Roba și-au dat întâlnire la Timișoara. Ce mesaj i-a transmis impresara make-up artistului

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?