Dana Roba, acuzată că cere mulți bani pentru un machiaj! Vedeta închide imediat gurile rele: „Conștientizez valoarea pe care o am”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 07 feb 2024, 15:57

Dana Roba cere sume impresionante pentru un machiaj

Sursa: Instagram Dana Roba

Dana Roba este o celebră vedetă din România și un reputat make-up artist, atingând un mare succes în acest domeniu, datorită talentului ei.

Dana Roba profesează ca make-up artist de mult timp, iar în urmă cu 3 luni aceasta și-a împlinit cel mai mare vis, deschizându-și propriul salon de înfrumusețare.

Cât cere Dana Roba pentru un machiaj

Vedeta a ajuns să fie foarte căutată pentru serviciile ei, datorită talentului și profesionalismului de care dă dovadă atunci când își machiază clientele. Din postările de pe pagina personală de Instagram a Danei Roba, se poate observa că aceasta face adevărate minuni, transformând radical fiecare femeie care trece prin mâinile ei.

Astfel, pentru tehnica ei de-a dreptul remarcabilă, vedeta are și prețuri pe măsură, iar din cauza acestui lucru a primit un val de critici de la multă lume care este de părere că make-up artistul cere foarte mulți bani pentru ceea ce face.

Citește și: Dana Roba, o nouă confruntare cu Daniel Balaciu: „Emoțiile sunt foarte mari”. Vedeta a anunțat când va începe procesul de divorț

„Prețul acesta eu îl cer dinainte să îmi deschid salonul nou. De doi ani cer 700 la machiajul de mireasă și 400 la machiajul normal. Iar pensatul, într-adevăr, l-am început acum și mi se pare foarte complicat să îi pensezi pe bărbați perfect.

Pe bărbat nu poți să îl pensezi ca pe o femeie și să mai retușezi din fard.  La o femeie, dacă greșești e mai ușoară treaba, e ok, se machiază.

Pe bărbați trebuie să îi pensezi perfect, nu e atât de ușor. ”,  declară Dana Roba, pentru wowbiz.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Dana Roba răspunde criticilor primite

De asemenea, aceasta argumentează că prețurile pe care le cere sunt întemeiate, întrucât ea chiar pune preț pe ceea ce face și pe tehnica pe care a deprins-o de-a lungul anilor în care a profesat această meserie.

„Cer suma pe care mi-o merit și atâta timp cât eu dau bon, nu înțeleg cui trebuie să dau explicații.

Asta nu face altceva decât să conștientizez valoarea pe care o am. E normal să existe guri rele. Exact cum spunea Pitbull. Atunci când nu ai hate înseamnă că ești cel mai prost din curtea școlii”,  transmite vedeta.

Citește și: „Vreau să vă spun că nu sunt bine” Dana Roba primește o nouă lovitură! Vedeta și fetițele ei nu pot ieși din casă

Nu în ultimul rând, Dana Roba a dezvăluit că nu ia deloc în considerare răutatea pe care o împrăștie oamenii prin comentariile la adresa ei, căci ea știe foarte bine ce are de făcut, iar motivele pentru care cere atâția bani sunt bine întemeiate.

„Când ai hate și oamenii te vorbesc de rău înseamnă că faci un lucru de 100 de ori mai bine ca ei. Asta este părerea mea. Transformările mele înainte și după vorbesc de la sine.”,  a mai spus make-up artistul.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.