Dana Roba, apel disperat pe rețelele sociale: ,,Nu mai rezist, nu mai pot” Ce s-a întâmplat cu make-up artistul în fața tribunalului

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 21 mar 2024, 21:45

Dana Roba a început procesul de divorț

Sursa: Instagram: danielarobamakeupartist

Dana Roba și-a anunțat urmăritorii faptul că joi, 21 martie, a început procesul de divorț cu Daniel Balaciu. Make-up artistul s-a prezentat la Judecătoria Timișoara pentru două procese, iar apoi și-a strigat durerea în mediul online.

Dana Roba a avut o zi încărcată de evenimente dureroase. Aceasta a trecut prin momente dificile în urmă cu aproape un an, când a fost agresată cu brutalitate de către Daniel Balaciu. Cu toate acestea, în prezent, make-up artista are posibilitatea de a rezolva problemele în cadrul a două procese importante, cel în care Daniel Balaciu este acuzat de tentativă de omor și începerea procesului de divorț.

Make-up artistul a început procesul de divorț

Dana Roba a împărtășit pe conturile sale personale de pe platformele sociale un videoclip în care a dezvăluit că astăzi reprezintă o zi crucială pentru ea. În cadrul videoclipului, a confirmat că procesul de divorț este pe cale să înceapă, evidențiind astfel o nouă etapă în viața sa personală.

Pe lângă procesul de divorț, Dana Roba se confruntă și cu un alt eveniment judiciar important în această zi, și anume procesul pentru tentativa de omor în care este implicată.

Make-up artist-ul și-a exprimat  durerea în mediul online și susține că este determinată să pună capăt tuturor acestor evenimente și să se elibereze de orice legătură cu Daniel Balaciu.

Citește și: Dana Roba, despre cea mai grea perioadă din viața ei: „Am fost dărâmată, terminată psihic”. Cum a reușit make-up artistul să depășească acel moment

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Vedeta s-a plâns în postarea sa de faptul că actele de divorț au fost depuse încă din luna iulie a anului trecut și că abia acum va începe procesul. Dana Roba speră că totul se va termina în scurt timp, susținând că situația sa este una disperată. Make-up artistul și-a strigat durerea chiar în fața Judecătoriei Timișoara.

„Sunt în față la Judecătoria Timișoara. Astăzi am două procese, unul cu tentativa de omor a fostului meu soț, Daniel Balaciu, și unul cu divorțul.

Începe astăzi divorțul, abia astăzi, după atâtea luni... Am depus actele de divorț din iulie și abia acum, în sfârșit, într-o țară în care totul merge atât de lesne și atât de pașnic. Sper să se rezolve odată problema asta, că nu mai rezist, nu mai pot, e prea mult pentru mine!”, a spus Dana Roba, într-un video postat în secțiunea InstaStory.

Dana Roba se teme pentru viața ei

Dana Roba a luat o decizie drastică în privința siguranței sale personale. După ce va obține custodia fetelor sale, ea plănuiește să părăsească țara pentru a se feri de pericolul reprezentat de fostul ei soț.

Make-up artistul trăiește în continuare cu teama că ar putea deveni din nou victima celui care i-a pus viața în pericol în trecut. După ce a fost agresată brutal și a ajuns în comă din cauza fostului ei soț, Dana Roba încă trăiește cu teamă, deși agresorul său, Daniel Balaciu, este acum în spatele gratiilor și urmează să fie judecat pentru faptele sale.

Vedeta a mărturisit în cadrul emisiunii ”Follow us” faptul că-și dorește să obțină custodia fetițelor și să se stabilească în altă țară alături de ele și de Beni, actualul său partener.

Citește și: Dana Roba se teme pentru viața ei: ,,O să vină din nou să mă omoare”. Make-up artistul vrea să părăsească România

”Eu acum trebuie să mă lupt pentru custodia copiilor, îmi doresc foarte mult să am custodia. Nu îmi doresc apartamentul, nu îmi doresc nimic, îmi doresc custodia copiilor mei, pentru că în următorii cinci ani eu îmi doresc să plec din țara asta. Eu îmi doresc să plec din România. După ce câștig procesul și așa mai departe, îmi doresc să îmi cumpăr o casă în Germania, Elveția, oriunde, în orice țară și să părăsesc România. Ceea ce mi s-a întâmplat... eu mă gândesc la viața mea, mă gândesc că o să ispășească anii ăia în pușcărie și după aceea o să vină din nou să vrea să mă omoare.”,  a spus Dana Roba, în cadrul emisiunii  ”Follow us”.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.