Dana Roba, apeluri de la soțul agresor! Ce mesaj i-a lăsat bruneta lui Daniel Balaciu

Author: Laura Macovei
Actualizat: 31 aug 2023, 14:50

Dana Roba, apeluri de la soțul agresor! Ce mesaj i-a lăsat bruneta lui Daniel Balaciu

Sursa: Facebook

După ce a fost aproape măcelărită de fostul soț, Daniel Balaciu, Dana Roba nu s-a întâlnit săptămâna trecută cu acesta, la Parchet.

Vedeta a făcut mărturisiri șocante, potrivit cărora încă ar fi căutată de fostul soț din arest. Potrivit acesteia, Daniel Balaciu o sună cu număr ascuns din închisoare. 

Ce mesaj a transmis Dana Roba în legătură cu apelurile cu număr ascuns 

Săptămâna trecută, Dana Roba s-a confesat fanilor și a spus că este contactată telefonic de o persoană, cu număr ascuns. Vedeta nu a exclus faptul că ar putea fi chiar fostul soț, Daniel Balaciu, deoarece apelurile păreau a proveni din arest. 

Citește și: Agresorul Danei Roba refuză pedeapsa cu închisoarea. Ce decizie a luat Penitenciarul din Timișoara

„Mă contactează cineva cu număr ascuns și mă contactează la ora trei. Consider că el, când are plimbător mă sună cu număr ascuns și nu vorbește nimic. Dacă e un bărbat sau o femeie, vorbește baliverne, vorbește orice, dar totuși vorbește ceva. 

Atâta timp cât el nu vorbește nimic și vrea doar să audă... cred că este el. De când el a intrat în arest, de atunci mă sună cineva cu număr ascuns. Până să intre el la închisoare eu nu aveam probleme să mă sune cineva cu număr ascuns ”, a spus Dana Roba, potrivit WOWbiz.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Totodată, vedeta a mărturisit că până la urmă a răspuns acelor apeluri pentru a se elibera odată pent5ru totdeauna. 

„Am făcut o înregistrare în care i-am spus tot ce am pe suflet. Mi-am luat inima în dinți și am făcut o înregistrare de șapte minute, în care i-am spus că sunt bine, că fetele nu întreabă de el, că eu muncesc, că mi-am reluat activitatea, că mi-a luat Lidia mașină și telefon.

De atunci nu m-a mai sunat. E clar că el era ”, a mai spus bruneta.

Dana Roba a fost bătută cu sălbăticie de fostul soț

Daniel Balaciu se află în arest încă de la începutul lunii iunie, după ce a bătut-o cu bestialitate pe soția sa, Dana Roba, aceasta acuzând leziuni grave la nivelul capului și fiind operată.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1718/20344544/1/danaroba.jpg

Citește și: De ce nu s-a întâlnit Dana Roba cu soțul agresor? „M-am eliberat de emoții” Ce s-a întâmplat la audieri

După multe zile în care a stat internată la ATI, Daniela Roba își revine treptat și alături de ea este Beniamin, noul său iubit, alături de care zilele trec mult mai ușor, iar bruneta se declară fericită și liniștită. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.