Dana Roba, criticată pentru aspectul fizic. Reacția neașteptată a make-up artistului ”Am fost superbă”

Author: Diana Bostan

Dana Roba a fost deranjată de un comentariu răutăcios

Sursa: Instagram- Daniela Roba make-up artist

Dana Roba a fost deranjată de mesajul unui internaut. Aceasta a fost criticată pentru aspectul fizic, însă răspunsul acid al make-up artistului nu a întâziat să apară.

Dana Roba a reacționat ferm la un comentariu negativ primit de la un internaut care a catalogat-o ca fiind o femeie urâtă. Dana Roba și-a arătat nemulțumirea față de această critică prin intermediul rețelelor de socializare. Vezi replica dată de Dana Roba la comentariul răutăcios.

Make-up artistul a fost numită ”urâtă” de către un internaut

După ce a trecut printr-un adevărat coșmar acum câteva luni și a fost la un pas de moarte, Dana Roba se simte mult mai bine acum și și-a reconstruit viața alături de Beniamin, iubitul ei

din tinerețe. În urma bătăii pe care a primit-o de la fostul soț, Dana Roba a ajuns în stare gravă la spital și s-a ales cu urme adânci în zona capului.

Citește și: Dana Roba, în conflict cu mama copiilor lui Beni! „Are doar 30 de cuvinte în vocabular”. Motivul pentru care femeia intervine între Dana și Beni

Deși a fost mutilată cu ciocanul de fostul soț, Dana Roba are parte și de critici în mediul online, critici ce fac referire la aspectul său fizic de după incident.

Dana le-a arătat urmăritorilor săi un mesaj răutăcios primit de la un internaut. ”Urâtă ești”, a fost mesajul care a deranjat-o pe Dana Roba și care a făcut-o să-i dea replica hater-ului.

Dana Roba a răspunsul mesajului răutăcios și i-a transmis persoanei în cauză faptul că ar trebui să-i mulțumească lui Dumnezeu că nu a trecut prin chinurile la care a fost supusă de fostul său.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Dana Roba susține că frumusețea nu are valoare pentru ea

”Mulțumește lui Dumnezeu că ești mai frumoasă decât mine și că nu ai trecut prin ce am trecut eu. Pentru mine frumusețea nu are valoare. Viața mea e mai importantă decât frumusețea. Faptul că Dumnezeu m-a lăsat în viață pentru copiii mei.

Asta spune totul despre mine și despre iubirea lui Dumnezeu pentru mine. Aș vrea să te iubească Dumnezeu și pe tine la fel ca și pe mine. Nu uita că azi ești bine, mâine niște analize greșite își pot schimba frumusețea în coșmar”, a fost mesajul trimis de Dana Roba.

În urmă cu două săptămâni, Dana Roba s-a prezentat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, acolo unde cel mai probabil a efectuat un nou control, în urma operației suferite la cap, după ce fostul soț a lovit-o în mod brutal cu ciocanul. 

Citește și: Dana Roba a ajuns, din nou, la spital! Primele imagini postate de aceasta

Dana Roba nu a dat detalii despre vizita făcută în cabinetul medicului neurochirurg, însă fanii vedetei speră că aceasta se simte bine. La începutul verii, Dana Roba a fost supusă unei operații pe creier, însă aceasta declara că ar trebui să fie supusă unei noi intervenții.

„Medicul mi-a spus deja că nu am voie să trăiesc fără operația la cap. A zis că nu pot să trăiesc așa pentru că am nevoie să cresc două fete normal, asta a fost reacția medicului. Eu m-am gândit să îmi las un breton des și să mă obișnuiesc cu ideea că am fruntea crăpată, dar a spus că nu se poate așa ceva”,   a declarat vedeta, pentru   WOWbiz.ro.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.