Dana Roba, dată în judecată de soțul aflat după gratii! „A zis că abandonez copiii singuri cu bona în casă”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 13 oct 2023, 18:38

Dana Roba, dată în judecată de soțul aflat după gratii! „A zis că abandonez copiii singuri cu bona în casă”

Sursa: Dana Roba Instagram

Dana Roba nu scapă de soțul ei nici acum. Aflat după gratii, Daniel Balaciu o acuză de mai multe lucruri, printre care și de faptul că nu are grijă de copiii lor.

Dana Roba a fost dată în judecată de soțul din închisoare, după ce acesta este cel care a bătut-o aproape până la moarte.

Ce acuzații a primit Dana Roba de la soțul din închisoare

Dana Roba a vorbit despre acuzațiile pe care i le aduce soțul ei, Daniel Balaciu, care se află acum în închisoare, după ce a bătut-o pe aceasta.

Vedeta a precizat că fostul soț o acuză de neglijență asupra copiilor, în condițiile în care aceștia au o bonă. Aceasta consideră acuzațiile fără niciun rost, ci doar ca să spună ceva de rău despre aceasta. 

Citește și: Dana Roba a recunoscut "Șansele ca eu să trăiesc au fost 0 %"Cum a reușit make-up artistul să supraviețuiască atacului

Sunt vinovată că am bonă.

A zis că abandonez copiii singuri cu bona în casă. Poliția mi-a spus că nu are treaba. Eu las copiii cu bona în casă, nu am cum să fac altfel. Nu le-am lăsat niciodată singure în casă. Nu plec la muncă dacă nu vine mătușa mea să stea, sau o prietenă. Nu mi-am abandonat copii, eu pentru fetele mele trăiesc. Cred că vede toată lumea cum sunt îmbrăcate, granițe. Pentru ele muncesc.
Scopul lui e de a mă face pe mine să fiu supărată
.

Vreau să rog poate neamurile lui să mă lase în pace. Rudele lui trebuie să știe că Daniel Balaciu este un criminal. Îi rog să mă lase în pace, să îmi văd de viața mea ”, a spus Dana Roba pentru Antena Stars.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Dana Roba a fost bătută crunt de soțul ei

Daniel Balaciu a măcelărit-o pe Dana Roba în urmă cu câteva luni, iar acum se află în spatele gratiilor. Make-up artista a trecut și printr-o operație, din cauza leziunilor extrem de grave. 

Citește și: Fostul soț al Danei Roba a fost trimis în judecată! De ce infracțiune este acuzat bărbatul

După săptămâni de chin, Dana Roba și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat, Beniamin, alături de care trăiește și în prezent o frumoasă poveste de dragoste. 

Cei doi nu se sfiesc și își arată iubirea pe rețelele sociale ori de câte ori au ocazia. 

Recent, vedeta i-a transmis iubitului său un mesaj emoționant: 

Dacă voi doi sunteți meniți să fiți împreună, indiferent de cât de mult durează, cât de departe mergi sau cât de greu pare, destinul o să vă aducă mereu înapoi împreună.”

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.