Dana Roba, decizie radicală în privința socrilor. De ce nu își mai duce fetele în vizită: „Nu m-a mai sunat să întrebe de ele”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 30 ian 2024, 21:54

Dana Roba, decizie radicală în privința socriilor. De ce nu își mai duce fetele în vizită: „Nu m-a mai sunat să întrebe de ele”

Sursa: Dana Roba Instagram

Dana Roba, faimoasa make-up artistă, se confruntă cu o situație dificilă în viața sa personală, iar aceasta a dus la o decizie radicală în ceea ce privește relația dintre fetele sale și socrii ei. În timp ce își crește cu dragoste și grijă cele două fetițe, vedeta a ales să nu le mai ducă în vizită la bunicii din partea tatălui lor.

Motivul din spatele acestei decizii ține de comportamentul soacrei, mama soțului său, care a reușit să o supere și să o dezamăgească pe Dana Roba. În ciuda faptului că traversează o perioadă dificilă, luptându-se pentru ca soțul său să fie condamnat la închisoare, Dana a decis să protejeze atmosfera familială și să evite situațiile tensionate.

De ce nu își mai duce Dana Roba copiii în vizită la socri

Dana Roba, cunoscută pentru profesionalismul și pasiunea sa în domeniul machiajului, a vorbit deschis despre decizia sa de a nu își mai lăsa fetițele în grija socrilor. Acest gest radical vine ca o consecință a unor neînțelegeri și tensiuni acumulate în timp, având la bază comportamentul soacrei.

În ciuda provocărilor personale, Dana Roba se dedică cu încredere creșterii și educării fetițelor sale, oferindu-le un mediu stabil și lipsit de conflicte.

Decizia de a nu le mai duce la socrii reprezintă o măsură drastică, însă vedeta pare hotărâtă să protejeze echilibrul și liniștea din familia sa.

Citește și: Ce se întâmplă cu relația dintre Beni și Dana Roba, după ce make-up artista a fost nevoită să plece: “Nu te-am pierdut”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

„De sărbătorile de iarnă, am dus fetele la ei și Daniel a sunat și le-a spus că nu mă vor ierta niciodată, că din cauza mea el e la pușcărie și că o să ne scoată el afară pe toți din apartament. De atunci nu am mai dus fetele și nici măcar soacra mea nu m-a mai sunat să întrebe de ele. Faza asta că îi e dor de fete, eu nu prea mai cred.

Ea spunea asta doar din cauză că el punea presiune pe ea. Asta cred, nu că i-a fost ei dor”,  a precizat Dana Roba pentru WOWbiz. 

Dana Roba, față în față cu Daniel Balaciu

În urmă cu o trei săptămâni, Dana Roba s-a întâlnit cu fostul soț, Daniel Balaciu, cel care aproape a măcelărit-o pe make-up artistă. 

Daniela Roba a fost la un pas de moarte, după ce fostul său soț, Daniel Balaciu, a agresat-o violent, cauzându-i răni severe care au amenințat să-i pună în pericol existența.

După o lungă perioadă de timp de la această tragică întâmplare, cei doi s-au întâlnit în sala de judecată a Judecătoriei Timișoara, unde a avut loc prima înfățișare în procesul pentru tentativă de omor.

Citește și: „Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că mi-a mai îngăduit și anul acesta viața” Dana Roba, recunoscătoare că trăiește! Noi detalii despre chinuirile prin care a trecut din cauza fostului soț, Daniel Balaciu

Am un avocat nou, e în top 3 în Timișoara și chiar din țară, aș putea să spun. L-am luat și sper să fie bine. Dar cel mai important este faptul că Dumnezeu va fi cu mine, sunt sigură de asta,”  spunea atunci Dana Roba, în filmulețul postat pe TikTok. 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.